Global Partnership Rijnconsult uitgebreid met ICG

Met  de partnerovereenkomst van ICG, Integrated Consulting Group, heeft Rijnconsult haar internationale positie verder verstevigd. ICG heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van change management en is actief in Europa, Amerika en China.

‘Wij merkten in de praktijk dat de industrie, maar ook de agri& food business een steeds internationaler karakter begon te krijgen. Ook voor onze thuismarkten zorg en gemeenten werd de internationale invloed groter en interessanter.’ aldus Bas van der Velde, directeur Rijnconsult. Met dit nieuwe samenwerkingsverband van consultants in andere landen, kan Rijnconsult internationale bedrijven met alle aanwezige expertise op het gebied en kennis en cultuur een goede ondersteuning bieden. Daarnaast kunnen ze voor bedrijven kansen benutten, door de strategische en beleidsmatige doelstellingen op een juiste manier te verbinden met de Europese ontwikkelingen.

Rijnconsult is ook nog steeds partner van ACE, waarmee enkele internationale projecten succesvol zijn afgerond en ook gezamenlijke internationale studies op het gebied van wendbaarheid en zelfsturing zijn uitgevoerd. In combinatie met de nieuwe partnerovereenkomst van ICG, heeft Rijnconsult nu voet aan de grond in alle Europese landen alsook daarbuiten.

Bekijk onze pagina op de website van ICG