Samenwerking met HR platform

Dit jaar zijn wij een samenwerking gestart met het grootste netwerk op HR-gebied: HRcommunity.

HR-trainingen 

In nauwe samenwerking met HR kan het gaan over leiderschapsontwikkeling, teamtrainingen en bijvoorbeeld de training adviesvaardigheden voor HR en andere interne functionarissen (Nathans Adviseren als Tweede Beroep).  We willen het succes van onze trainingen graag delen via een breder platform. Daarom werken we nu samen met het grootste interactieve netwerk voor HR en Change in Nederland: HRcommunity

HR en Change; een goede interne adviseur is cruciaal

Het succes van organisaties wordt met name bepaald door de medewerkers. Daarbij is een cruciale rol weggelegd voor de HR-professionals. Observeren, analyseren, diagnose stellen en de leiding adviseren zijn aan de orde van de dag. Dat is niet altijd even eenvoudig. Ook de HR- en andere interne adviseurs moeten zich blijven ontwikkelen.

Officiele Nathans training: Adviseren als Tweede Beroep

Rijnconsult levert de officiële Nathans ‘Adviseren als Tweede Beroep’ training voor interne adviseurs. Wij bieden hierin ook een aangepast programma voor HR-professionals. Deze training heet ‘Strategisch Adviseren voor HR’. Effectief adviseren vraagt om energie, inspiratie en daadkracht. Het komt steeds vaker voor dat adviserende professionals behoefte hebben aan begeleiding op het gebied van persoonlijke energie en vitaliteit. Rijnconsult ontwikkelde daarvoor: ‘Persoonlijke Effectiviteit voor Professionals’. Dit programma is gebaseerd op het Full Engagement gedachtengoed van Jim Loehr. Dit programma heeft niet alleen aandacht voor de fysieke of mentale aspecten, maar juist ook voor de emotionele en spirituele bronnen van energie. Van onze klanten horen wij steeds terug dat het een heel effectieve en gebalanceerde training is. De begeleiding ligt in handen van ervaren professionals en gerenommeerde instituten zoals Papendal in Arnhem.
>> Rijnconsult HR-opleiding interne adviseur als tweede beroep

HR-opleidingen

Via HR-Academy (opleidingstak van HRcommunity.nl) kunt u ons aanbod vinden. Daarnaast treft u daar ook allerlei relevante artikelen aan over HR en adviseren, Intern Adviseren en de persoonlijke effectiviteit van Professionals.

HRcommunity

HRcommunity is met meer dan 55.000 leden, verschillende websites en vele live bijeenkomsten de grootste maar bovenal meest dynamische en productieve community voor HR & Change in Nederland. Met hun focus op verbinding, dialoog en co-creatie voor lijnmanagers en HR-professionals willen wij graag samen een succesvolle samenwerking starten.

Lees het artikel dat hierover is verschenen op consultancy.nl>>