20 april 2018 - Building (self-)organizations for the future

Minder sturing, het meer laten ontstaan, verantwoordelijkheid lager in de organisatie leggen. Teams de ruimte geven om het zelf te regelen. Acteren in netwerken in plaats van scherp gedefinieerde organisatiegrenzen. Wendbare organisatiestructuren bouwen. Het lijkt het toekomstbeeld van organisaties en bedrijven. Maar hoe doe je dat? Wat heb je er voor nodig en wat voor soort leiderschap past daarbij? Tijdens deze ochtend geeft James Priest u het perspectief vanuit de sociocratie en Jos de Blok die met Buurtzorg de principes van zelforganisatie in de praktijk heeft gebracht.


Jos de Blok, oprichter en CEO van Buurtzorg, is een van de belangrijkste denkers van deze tijd. ‘Managen is flauwekul. Je moet mensen gewoon hun werk laten doen.’ Met Buurtzorg heeft hij laten zien dat het echt mogelijk is een grote organisatie te bouwen langs de principes van zelfsturing. Zijn voorbeeld is inmiddels een wereldwijde inspiratie. James Priest is een internationaal toonaangevende organisatie-adviseur en één van de founders van Sociocracy 3.0. Hij begeleidt organisaties in vele landen in een holistische ontwikkeling. Hij is trainer en coach op faciliterend leiderschap en auteur van Sociocracy 3.0, A Practical Guide.  


Deze sessie is bedoeld voor directie en bestuurders en wordt georganiseerd in samenwerking met onze Europese strategische partner Integrated Consulting Group en is geheel in de Engelse taal.

U kunt deelnemen op vrijdag 20 april 2018, van 9.00 tot 13.00 uur in Noordwijkerhout, Conference Center Leeuwenhorst. Prijs € 395,- exclusief btw en inclusief lunch. Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst. Indien u zich korter dan 7 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst afmeldt, bieden wij u de gelegenheid een plaatsvervanger aan te melden.

Klik hier om u aan te melden

Let op, vol is vol!