Aanmelden 16 november

Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich inschrijven voor ons jubileumevent op 16 november

  • Wij heten u graag welkom in De Gelderlandfabriek in Culemborg
  • Het event start om 14.00uur en sluiten de dag om 17.00uur af
  • De kosten bedragen € 195,- exclusief btw. Indien u het PMC een extra warm hart toedraagt, kunt u uiteraard ook meer geven. U kunt zich ook als organisatie inschrijven en met meerdere personene deelnemen. In dat geval verzoeken we u vriendelijk per persoon in te schrijven. Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst. De inschrijving is bij verhindering over te dragen aan een collega uit uw organisatie. U ontvangt van ons altijd een bericht ter bevestiging van uw aanmelding.

gelderlandfabriek

Om deel te nemen aan dit event, willen wij u een bijdrage vragen van €195,- De totale opbrengst gaan wij doneren aan het Prinses Máxima Centrum. Indien u het PMC een extra warm hart toedraagt, kunt u uiteraard ook meer geven.
Wij sturen u na het event de factuur per e-mail toe. Indien een factuur per e-mail niet gewenst is kunt u hier een ander factuuradres opgeven.
Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst. Indien u zich korter dan 7 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst afmeldt, bieden wij u de gelegenheid een plaatsvervanger aan te melden.