hr_457x250.jpg

HR business partner ontwikkeltraject

U bent P&O-adviseur of HR-manager en u bent goed in uw vak. U wilt doorgroeien als professional, maar vraagt zich af welke rol en positie u wilt en kunt innemen. Daarnaast heeft u de wens om HRM- beleid explicieter te koppelen aan de strategische koers van de organisatie en inzichtelijk te maken hoe HRM bijdraagt aan het behalen van organisatiedoelstellingen. Ook wilt u een stevigere rol pakken in het begeleiden van uw management op thema’s als cultuurverandering en  duurzame inzetbaarheid. U leert het prettigst door te doen in de praktijk en daar op gecoacht te worden en ziet graag snel het resultaat van uw ontwikkeling.

Klantvragen

HR business partner programma

In dit programma ontwikkelen HR Professionals zich tot HR- businesspartners door meteen waarde toe te voegen aan een strategische business opgave. Dat doen wij door:

• Sponsorship van de bestuurder als randvoorwaarde mee te nemen in het programma.

• Het programma te koppelen aan een relevante business opgave voor elke deelnemer: werken met een strategisch projectplan.

• Leerdoelen scherp en concreet te maken middels 360 feedback en gesprekken tussen deelnemer, bestuurder en trainer/coach van Rijnconsult.

• ”Kennis injecties” en ontwikkelen van vaardigheden te koppelen aan de voortgang op het strategische project.

• Professionals onderling kennis en ervaring uit te laten wisselen in intervisiegroepen.

Programma opzet

.

Het resultaat

Sparren met onze experts?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?