Adviseur Rijnconsult

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van opdrachten in onze sectoren. Dit doe je zowel zelfstandig als samen met andere adviseurs uit ons bureau. Daarnaast werk je met je teamleden aan acquisitie, vakinhoudelijke ontwikkeling, marketing en groei van onze adviespraktijk. 

Wie ben jij

Je bent een energiek en communicatief persoon. Je werkt graag in kleine teams samen, maar kunt ook verantwoordelijkheid dragen om zelfstandig zaken op te pakken. Verder schakel je gemakkelijk van een conceptueel denkniveau naar een uitvoerende denkwijze. Je bent professioneel in het contact met klanten en vindt het leuk om te werken aan je eigen leads. Je werkt gestructureerd en houdt regie op (de ontwikkeling) van je projecten. Je vindt het prettig om voor opdrachten zelf op pad te gaan naar klanten in het hele land.

Verder verwachten we dat je het leuk vindt een bijdrage te leveren aan onze maandelijkse dagen die in het teken staan van ‘kennis delen’ en ontwikkelen, dat je een sterk innerlijk kompas hebt, en dat je ervan houdt om elkaar af en toe flink uit te dagen. Je hebt een academische bedrijfskundige en/of bestuurskundige opleiding afgerond en 4-6 jaar werkervaring als extern organisatieadviseur, intern adviseur of projectmanager.
 

Wie zijn wij

Wij zijn Rijnconsult, een organisatieadviesbureau dat veertig jaar geleden is opgericht. We zijn met ongeveer 35 vaste collega’s, die als organisatieadviseur in verschillende sectoren bijdragen aan strategierealisatie. We richten ons op organisaties in het maatschappelijk middenveld in de sectoren; binnenlands bestuur, onderwijs, zorg, agrifood en real estate. Ook zijn we internationaal actief via ons samenwerkingsverband met ICG.

Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van LeanLeiderschap en Ketens & Netwerken. Onze aanpak is pragmatisch en mensgericht, met maatschappelijke relevantie als richtpunt. Het doel? Onze klanten en hun diensten voor zowel op de korte, als de lange termijn duurzaam versterken, door ze slimmer te laten (samen)werken.

Opdrachtgevers waarderen onze gedrevenheid en menselijke benadering. Daardoor bouwen we vaak zeer langdurige klantrelaties op en krijgen we een 8,4 als gemiddelde klantwaardering. Dat is de verdienste van onze adviseurs, die in staat zijn om heel pragmatisch complexe situaties begrijpelijk te maken.
 

Wat kun je van ons verwachten?

Een warm welkom in ons team en een prettige samenwerking in een ambitieuze en informele professionele omgeving:

- Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
- Een veelzijdige afwisselende functie
- Samenwerking met andere teams binnen Rijnconsult
- Een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en gratis fitness op kantoor
- Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling
- Rijnconsult is eigendom van haar medewerkers, als je in dienst komt heb je de mogelijkheid om ook mede-eigenaar te worden en te delen in de winst
 

Enthousiast?

Als wij het bureau zijn dat jij zoekt stuur ons dan je cv en motivatie. Geef daarin duidelijk aan wat jouw advieservaring is, op welke inhoudelijke thema’s en welke commerciële ervaring je hebt.
Mail deze naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl. Wanneer je cv en motivatie aansluiten bij ons profiel, maken wij graag nader kennis. In dat gesprek neem jij de ruimte om te onderzoeken of Rijnconsult bij je past en doen wij dat ook. Daarna volgen 1 of 2 sollicitatiegesprekken met collega’s op kantoor, een dag met een assessment en een persoonlijke business case, en ten slotte een arbeidsvoorwaardengesprek.


Rijnconsult zoekt adviseurs Binnenlands Bestuur
Kom jij ons team Binnenlands Bestuur versterken? We zoeken nog enthousiaste senior adviseurs.