Vacature adviseur Leiderschap, Leren & Ontwikkelen

Wij helpen opdrachtgevers bij het inzetten en optimaal benutten van talent van medewerkers om zo hun strategie te realiseren. We coachen organisaties bij dieper integreren van continu verbeteren in de organisatie. Samen krijgen we dat werkend. Het gaat dan vaak over teamsamenwerking, continu verbeteren, zelfsturende teams, MD trajecten op de diverse niveaus in de organisatie, lerende organisatie en digitale leeromgeving (70:20:10). In de meeste gevallen werken we met de leidinggevenden, interne adviseurs, lean experts en de medewerkers zelf natuurlijk. En als we klaar zijn valt de organisatie niet terug in oud gedrag. Continu verbeteren is dan actief en integraal onderdeel van het dagelijks werk en biedt een stevig fundament voor leren en ontwikkelen. >> Klik hier en hier voor voorbeelden van onze opdrachten.
 
Zijn dit bekende thema’s voor je en heb je iets toe te voegen? Heb je minimaal 5 jaar ervaring als adviseur gespecialiseerd in het ontwikkelen van de menskant bij organisaties en ben je aantoonbaar commercieel succesvol? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wat bieden wij jou?

 • Een warm welkom in ons team en een prettige samenwerking in een ambitieuze en informele professionele omgeving;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Mooie uitdagende en complexe opdrachten;
 • Een aantrekkelijke wisselende functie in een werkgebied dat het hele land bestrijkt;
 • Samenwerking met marktteams binnen Rijnconsult;
 • Een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en gratis fitness op kantoor;
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling;
 • Rijnconsult is eigendom van haar medewerkers, als je in dienst komt heb je de mogelijkheid om ook mede-eigenaar te worden en te delen in de winst.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding en hebt kennis van het adviesvak met minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Je bent gespecialiseerd in de ontwikkeling van de menskant bij organisatievraagstukken;
 • Je bent ondernemend, aantoonbaar commercieel succesvol en hebt een actief netwerk op directie- en/of bestuursniveau;
 • Je kunt scherp analyseren en weet zaken op een heldere manier tot de kern terug te brengen;
 • Je stimuleert opdrachtgevers om bestaande denkbeelden ter discussie te stellen;
 • Je kunt uitstekend communiceren, bent zelfstandig en zelfbewust.

Waar selecteren wij op?

 1. Je acquisitiekracht: senior organisatieadviseurs zijn binnen Rijnconsult zelf verantwoordelijk voor het acquireren van grote opdrachten (voor zichzelf en anderen). Daarbij hoort uiteraard een groot netwerk op beslisniveau en een bewezen track record.
 2. Brede ervaring als extern organisatieadviseur/trainer in 1 of meer van onze kernmarkten: zorg, binnenlands bestuur, agrifood en/of real estate. Wij werken tijdens trajecten met brainstormsessies, werkgroepen, ontwikkelprogramma’s, etc. Onze adviseurs hebben altijd 5-10  opdrachten naast elkaar, je kan verschillende afspraken per dag hebben en bent werkzaam in het hele land. Uit ervaring weten we dat dit ‘zwervende’ bestaand niet voor iedereen is weggelegd.
 3. Een academische opleiding (of een aantoonbaar universitair werk- en denkniveau) – simpelweg om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Een perfecte match?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met CV te sturen. Mail deze naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Henriëtte via 030-298 42 50. Als je cv en motivatie aansluiten op ons profiel maken wij graag nader kennis. In dat gesprek neem jij de ruimte om te onderzoeken of Rijnconsult bij je past en doen wij dat ook. Daarna volgen 1 à 2 sollicitatiegesprekken met collega’s op kantoor, een dag met een assessment en een persoonlijke business case, en tenslotte een arbeidsvoorwaardengesprek.

Over Rijnconsult

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Klanten waarderen ons advieswerk met een 8,4. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook sluit je je aan bij het salesteam van jouw sector of specialisme. Elke maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar te scherpen en de stand van zaken door te nemen.

vacature leiderschap leren ontwikkelen