Vacature senior adviseur werving- en selectie

Voor ons werving- en selectiebureau Rieken & Oomen zoeken we een senior adviseur; een stevige gesprekspartner voor bestuur en management, met een veranderkundige blik en commercieel vermogen.

Algemeen

Rieken & Oomen bestaat sinds 1988 en is onderdeel van Rijnconsult dat zich als managementadviesbureau richt op Lean, Leiderschap en Ketens & Netwerken.

Rieken & Oomen heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de werving en selectie van toezichthouders, bestuurders en managers voor organisaties binnen de publieke sector. Dit doen we voor zowel reguliere functies als voor interimfuncties. Wij zijn actief binnen gemeenten en provincies, organisaties voor gezondheidszorg, woningcorporaties en onroerend goed, maatschappelijke dienstverlening en onderwijs. Rieken & Oomen onderscheidt zich onder andere door haar geloof in diversiteit, haar investering in de relatie met kandidaten en opdrachtgevers en het niet alleen invullen van een vacature maar – samen met Rijnconsult – waarde toe te voegen vanuit een organisatie en netwerkperspectief.

We verzorgen het volledige wervingstraject, maar zijn ook inzetbaar als dienstverlener en adviseur op met name governancevraagstukken, netwerkleiderschap en diversiteit. We werken landelijk vanuit onze vestigingen in Maastricht en Utrecht. Voor meer informatie over ons bureau: www.riekenoomen.nl

De functie

Voor onze vestigingen in Utrecht en Maastricht zoeken wij nieuwe collega’s met minimaal vijf jaar werkervaring als adviseur op het terrein van werving en selectie van toezichthouders, bestuurders en managers. Daarnaast verwachten we dat je op basis van je commerciële ervaring en netwerk direct bijdraagt aan het verwerven van opdrachten. Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijk en procesmatig begeleiden van opdrachten van acquisitie tot en met uitvoering. Je inventariseert de behoeften bij de opdrachtgever en adviseert over een passende wervingsstrategie. Naast acquisitie en uitvoering ontwikkel en onderhoud je relaties en boor je nieuwe relaties en markten aan. Met jouw kennis van zaken en persoonlijke betrokkenheid draag je bij aan de groei van ons bureau en de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

Wij vragen

Je hart ligt in de (semi) publieke sector, bij voorkeur in de zorg, bij woningcorporaties en bij lagere overheden en samenwerkingsverbanden. Je hebt daar ook een relevant netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Liefst ook ervaring in een (eind)verantwoordelijke positie. Je bent ondernemend, gedreven, onafhankelijk in je mening, hebt een stevige, originele persoonlijkheid en lef. Je bent een prettige persoon om mee te werken en blijft jezelf ontwikkelen. Je krijgt zaken voor elkaar, ook op commercieel gebied. Je bent in staat om samen met collega’s en zelfstandig verder te bouwen aan je netwerk en dit te onderhouden en acquisitie in de markt te plegen.

Je hebt een academische afgeronde opleiding. Je bent gesprekspartner op niveau voor topmanagement, bestuur en toezichthouders en bent bekend met de (organisatie- en sturings-) vraagstukken die op dit niveau spelen. Je combineert jouw kennis van organisaties met interesse in mensen. Als teamspeler heb je aandacht voor je collega’s en lever je een bijdrage aan een goede sfeer en een prettig werkklimaat. Natuurlijk kun je ook rekenen op onze collegialiteit en ondersteuning.

Wij bieden

Wij vragen veel maar hebben ook zeker wat te bieden.

Zo bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een salaris dat conform de zwaarte van de functie is. Mede door onze verbinding met Rijnconsult zijn wij in staat om vanuit een breed organisatieperspectief te werken aan vraagstukken en zijn er in de samenwerking intern voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden.

Wij zoeken een ondernemende persoonlijkheid. Zo kun je eventueel participeren als (minderheids-) certificaathouder in Rijnconsult/Rieken & Oomen, maar kun je mogelijk ook als boegbeeld in de markt of een deelmarkt optreden of een groter stuk ondernemerschap uitoefenen: de mogelijkheid tot partnerschap is aanwezig.

Procedure

Voor nadere informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Marcella Rijkschroeff bereikbaar via 030-293 01 44.

Solliciteren

Jouw sollicitatie ontvangen wij graag voor 24 januari via www.riekenoomen.nl/vacatures Klik op deze vacature dan kun je reageren via jouw persoonlijk dossier. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.