Workshop 20 okt. De Omgevingswet: aan de slag?

DEZE WORKSHOP IS GEANNULEERD

Vrijdagochtend 20 oktober organiseren Rijnconsult, NCOD en The History Store een workshop over de Omgevingswet “De Omgevingswet: aan de slag?” 

Een vraagteken vanwege het uitstel van de implementatie. En juist nu heeft u de tijd en schept het mogelijkheden om u goed voor te bereiden op de implementatie en uw focus vast te houden. In deze We nemen korte intensieve workshop nemen we u graag mee in de belangrijke stappen om de implementatie vorm te geven. 

Erwin van de Pol van Rijnconsult houdt een inleiding over de veranderkundige aspecten onder het motto “Op welk knopje druk je?”. Met Martine Peper kunt u van gedachten wisselen over aspecten rond leren en ontwikkelen. Dave Schut van NCOD zal aan de hand van een praktijkcasus aantonen dat de Omgevingswet al leeft. Hans van den Brink van The History Store zal het hebben over het DNA van de omgeving in relatie tot gebiedsontwikkeling. 

Er is genoeg ruimte voor een interactieve benadering. En u gaat met een op uw situatie gericht beknopt Plan van Aanpak naar huis gaan of met bouwstenen daarvoor op basis van een door ons ontworpen Kompas. U kunt een goede start maken of gericht doorgaan in uw eigen organisatie met de implementatie van de Omgevingswet.

Wanneer, waar
Vrijdag 20 oktober; 9.00– 13.00 uur

Locatie: 
ntb, centraal in het land in de buurt van Houten

Kosten:
175 euro excl BTW

Organisatie
NCOD, Rijnconsult, The History Store

Doelen
Kennisdeling over de Omgevingswet vanuit verschillende perspectieven:
- Het ruimtelijke domein en de gemeente
- Het DNA van de omgeving
- Veranderkundig
- Leren en ontwikkelen

Deelnemers gaan naar huis met een beknopt Plan van Aanpak of bouwstenen daarvoor.

Deelnemers
Programma- of projectmanagers Omgevingswet van gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten, regionale samenwerkingsverbanden e.d.. 

Aanmelden
Helaas is besloten de workshop te annuleren. 

Meer informatie en artikelen over de omgevingswet>>

omgevingswet workshop