Berend Mutsaers

Bewondering heb ik voor diegenen die het hoofd boven het maaiveld uit durven steken en samenwerking opzoeken die over organisatiegrenzen heen gaan. De bedoeling is vaak simpel: samen kom je verder, maar de praktijk blijkt vaak weerbarstiger. Met veel energie en creativiteit ga ik uitdagingen aan waarbij samenwerking centraal staat. Dat doe ik door het ambtelijk, bestuurlijk en politiek niveau met elkaar te verbinden en daarmee samen tot nieuwe inzichten te komen. Ervaring heb ik op het gebied van publiek-private samenwerking, organisatie-inrichting, gemeentelijke samenwerkingsverbanden, aanbestedingen en outsourcing. In opdrachten onderscheid me door mijn persoonlijke en praktische insteek: ik vind vertrouwen en openheid belangrijk en werk naar to-the-point oplossingen waar de opdrachtgever echt verder mee kan.
 

Geniet van

Ik geniet ervan om nieuwe inzichten te creëren door het perspectief te verplaatsen. Of dat nou een herijking is van een strategie, een fusion gerecht met bijpassende wijn, of een nieuwe route om met de racefiets over heen te rijden. Het is het ontdekken van het nieuwe in het oude. Ik geniet van deze ontdekkingen die weer nieuwe energie geven.
 

Talent in

Netwerksamenwerking, gemeentelijk domein, procesbegeleiding, digitalisering, kritisch-constructief met een gezonde portie humor.