Ingrid de Jong

Mijn passie is om maatschappelijk georiënteerde organisaties en hun medewerkers te ondersteunen bij te doorlopen verander- en doorontwikkelingstrajecten. Trajecten waarbij de doelgroep en doelen van de organisatie centraal staan, maar waarbij ook de zakelijke kant, effectiviteit, efficiëntie en optimale inzet van medewerkers en samenwerkingsverbanden minstens zoveel aandacht krijgen. Dat bijt elkaar niet, maar versterkt juist het resultaat. Zo’n traject is niet altijd eenvoudig. Het kan veel vragen van organisaties en medewerkers. Het is aan mij om dan vertrouwen te geven, kennis en ervaring te delen, perspectief en structuur te bieden en om iedereen stap voor stap de uitdaging richting de gewenste eindsituatie aan te laten gaan.

Geniet van

Ik geniet van mensen om me heen die hun mogelijkheden inzetten om iets te doen voor anderen die het ‘minder goed hebben dan jij en ik’. Zelf doe ik dat graag door complexe vraagstukken aan te pakken en altijd op zoek te zijn naar oplossingen en mogelijkheden. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Maar ik vind het ook fijn om altijd weer iets te leren, te leren van anderen, van de gekozen aanpak en bereikte resultaten. Altijd nieuwsgierig en op zoek naar mooie resultaten die ertoe doen.  

Talent in

Verandermanagement, procesoptimalisaties, continu verbeteren en realiseren van strategische plannen, projectmatig werken, programmamanagement, en risicomanagement.