Jan-Willem van Stijn

Mensen laten werken in een omgeving waar ze tot hun recht komen, dat heeft me altijd geboeid. Als generalist ben ik nieuwsgierig naar alles om me heen, in het hoe en waarom van mensen en organisaties. Met mijn kennis en opgedane ervaring wil ik anderen verder helpen door bemiddeling, (loopbaan)coaching of interessante interimopdrachten. Leiderschap, management en als specifiek werkveld het onderwijs hebben hierbij mijn speciale belangstelling. Nu, na ruim 25 jaar actief te zijn in vraagstukken op het gebied van bemensing en persoonlijke ontwikkeling, ben ik nog iedere dag verwonderd!

Geniet van

Het unieke van ieder mens. Of het nu collega’s, klanten, interimmers of ZZP-ers zijn: samen optrekken en gaan voor het optimale resultaat. Ik wil meerwaarde bereiken door een gezamenlijke inspanning te leveren, door te klankborden en ontwikkelingen te stimuleren.  Steeds een nieuwe horizon verkennen, zoals ik dat ook tijdens mijn zeiltochten en actieve familiereizen beleef. Ik geniet bovendien van een goed Frans boek met bijpassende wijn, voor de open haard met zelf gehakte houtblokken.

Werving & Selectie

Op het gebied van Interim Management, werving- en selectievraagstukken werk ik samen met mijn collega's van Rieken & Oomen, onderdeel van Rijnconsult.

Talent in

Veranderkunde, Onderwijs, Interim-management, Schaduwmanager, Loopbaanontwikkeling.