Kees Goudzwaard

Als bestuurskundige, met praktijk- en managementervaring in de zorg, ben ik gefascineerd door de manier waarop we als samenleving met elkaar wonen, leven en werken. Wat bezielt ons mensen nu eigenlijk? Hoe kunnen we de samenleving goed en mooi vormgeven? Wat is de juiste verhouding tussen structuur en vrijheid?

Dit zijn vragen die me bezighouden tijdens de uitvoering van projecten. Ik reflecteer graag en weeg steeds de relatie tussen de dagelijkse praktijk en de lange termijn af. Qua werkstijl train ik mijzelf dagelijks in het aannemen van een aantal tijdloze grondhoudingen: opmerkzaamheid, stabiliteit en het gericht zijn op persoonlijke groei. Dit helpt me om de ander echt te begrijpen en een betekenisvolle bijdrage te leveren.

Geniet van

Nieuwe kennis en inzichten, de zoektocht naar onbekende. Het ontregelen van mensen, waardoor we met nieuwe ogen naar de wereld gaan kijken. Het zien van kwantitatieve en kwalitatieve resultaten. En ik geniet van mijn lief, van Bach, Arvo Pärt, Salvador Dali, Stromae, wielrennen, filosofie, natuur en van alles wat het leven mooi maakt.

Talent in

Projectmanagement, Interimmanagement, Conceptontwikkeling, Begeleiden van groepen, Overzicht houden, Verbinden.