Vincent van der Heijden

Elke organisatie wil succesvol zijn. Aan het zoeken naar en ontplooien en borgen van dat succes, lever ik als ervaren assessmentpsycholoog, (loopbaan)coach, trainer en adviseur, graag mijn bijdrage. Het versterken van het zelfsturend vermogen van individuen, teams en organisaties, rekening houdend met en inspelend op de bredere context waarin zij functioneren, staat daarbij centraal. Dit doe ik vanuit een open, nieuwsgierige blik en mijn achtergrond als Registerpsycholoog NIP/A&O.

Geniet van

Van mensen die ontdekken waar zij van toegevoegde waarde zijn. Van humor en prikkelende, associatieve en relativerende uitspraken in het contact, zowel zakelijk als privé. Verder geniet ik van mijn gezin en de wijze waarop ik invulling geef aan mijn motto ‘ontspanning door inspanning’ op de racefiets, mountainbike of hardlopend door het bos en in de bergen.

Talent in

Assessment, training, loopbaancoaching en provocatieve coaching in relatie tot de (door)ontwikkeling van professionals, leidinggevenden en directeuren. Sectoren zorg en welzijn, overheid en onderwijs.