Event 22 juni: Talent Management

Is er binnen uw organisatie aandacht voor talentontwikkeling? Wat is er vanuit wetenschappelijk onderzoek bekend over de voordelen van talentmanagement? Bent u benieuwd hoe andere organisaties omgaan met dit onderwerp? Google, Finext en Buurtzorg zijn er succesvol mee geworden en uw organisatie kan dit ook! Het hoeft niet op stel en sprong, maar u kunt er in kleine stapjes voor zorgen dat iedere medewerker in zijn of haar element is. Hierdoor wordt uw organisatie krachtiger en wendbaarder. Deze onderwerpen werden behandeld in het seminar over Talent Management op 22 juni. Een seminar over het succesvolle Plan-Do-Check-Act principe, de rol die software hierin speelt en het toepassen van Talent Analytics.

Er zijn diverse presentaties geweest tijdens de bijeenkomst. Onderstaand kunt u de presentaties downloaden die deze dag gegeven zijn:

Download presentaties: 

Download presentatie Piet Sprangers: Talentmanagement in de gemeente Gilze en Rijen>>

Download presentatie Marian Thunissen: Dynamics in Talent Management>>
 
Download presentatie Niels Blokker, Scorius: Talentanalytics>> 

Download presentatie Ernst-Jan Reitsma: TamTom Talentnavigatie>>


Meer informatie?

Meer informatie en leuke artikelen over TalentManagement kunt u terugvinden op onze website. En uiteraard denken wij graag met u mee, hoe u Talentontwikkeling binnen uw eigen organisatie het beste kunt toepassen. Wilt u daarover een keer met ons in gesprek, dan zouden we dat erg leuk vinden en kunt u een afspraak maken met onze adviseur Ernst-Jan Reitsma:  030 298 42 50 of via  ErnstJan.Reitsma@rijnconsult.nl