Stagiair Communicatie; beeldtaal

Wij zoeken een stagiair die ons vanaf september voor 4 -6 maanden op weg kan helpen om onze kennis te vertalen naar mooie beelden. De opdracht luidt: hoe vertalen wij onze vele artikelen en andere content zoals presentaties en offertes, het beste in beeldmateriaal; welke vorm/ stijl en hoe integreren wij dit in de tekst. Een beeld zegt nog altijd meer dan woorden en blijkt in deze tijd van informatie-overload (en zeker binnen consultancy) een welkome aanvulling op het tekstmatariaal. Uiteraard zouden we ook graag willen bekijken hoe we dat ook voor de toekomst op een slimme manier kunnen borgen. 

Binnen Rijnconsult heerst een informele teamsfeer waarin enthousiasme en initiatief erg worden gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je ook ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. De artikelen die we schrijven, zijn inhoudelijk ook interessant voor je eigen ontwikkeling. Deze artikelen gaan over organisatie organisatie management, leiderschap, samenwerkingsverbanden en hoe je bijvoorbeeld processen kunt verbeteren. 

Vind je het leuk om zelf beeldmateriaal te maken en je te buigen over de geschikte vorm (foto, vlog..etc)? Heb je een HBO-opleiding richting communicatie en/of media, journalistiek en wil je nog veel leren? Dan verwelkomen we je graag. 

Je kunt je CV of LinkedIn profiel en een motivatie sturen naar: melanie.vanthor@rijnconsult.nl Dan vertel ik je graag meer over deze stageplek.