Vacature organisatieadviseur agrifood

Wegens groei van Rijnconsult zoeken wij een nieuwe collega om onze adviespraktijk in de agri- en foodsector uit te bouwen. Heb je minimaal 2 jaar werkervaring als projectmanager of adviseur? Ben je ondernemend, onafhankelijk in je mening en heb je een stevige, originele persoonlijkheid? Dan zijn we op zoek naar jou en ontmoeten je graag!

Wat houdt jouw werk in?

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van opdrachten in de agri- en food sector. Dit doe je zowel zelfstandig als samen met andere adviseurs uit ons team of ons bureau. Daarnaast werk je met je teamleden aan aquisitie, vakinhoudelijke ontwikkeling, marketing en groei van onze adviespraktijk. Klik hier voor meer informatie over onze agri- en food thema's.

Wat bieden wij jou?

- Een warm welkom in ons team en een prettige samenwerking in een ambitieuze en informele professionele omgeving;
- Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
- Een aantrekkelijke wisselende functie in een werkgebied dat het hele land bestrijk';
- Samenwerking en kennisuitwisseling met andere teams binnen Rijnconsult;
- Een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
- Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling;
- Rijnconsult is eigendom van haar medewerkers, als je in dienst komt heb je de mogelijkheid om ook mede-eigenaar te worden en te delen in de winst.
 

Wat vragen wij van jou?

- Je hebt tenminste 2-3 jaar werkervaring;
- Je hebt bij voorkeur ervaring in onze kernmarkt agrifood en bij voorkeur ervaring met ons inhoudelijke speerpunt ketens- en (regionale) netwerksamenwerking;
- Je hebt de hogeschool of een academische bedrijfskundige en/of bestuurskundige opleiding afgerond;
- Je bent een prettige persoon om mee te werken en blijft jezelf ontwikkelen;
- Je bent inhoudelijk sterk en krijgt mensen in beweging en zaken voor elkaar;
- Je bent in staat om samen met collega’s en zelfstandig verder te bouwen aan je netwerk en het te onderhouden, acquisitie in de markt te plegen en adviesopdrachten uit te voeren.
 

Enthousiast?

Als jij toe bent aan iets nieuws, aan eigenaarschap, aan vrijheid en regie op je eigen ontwikkeling en je herkent je in de profielschets, stuur ons dan je cv en motivatie. Geef daarin duidelijk aan wat jouw advieservaring is, bij wat voor soort opdrachtgevers, op welke inhoudelijke thema’s en welke commerciële ervaring je hebt. Mail deze naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl. Wanneer je cv en motivatie aansluiten bij onze vacature, dan maken wij graag nader kennis. In dat gesprek neem jij de ruimte om te onderzoeken of Rijnconsult bij je past en doen wij hetzelfde. Daarna volgen 1 of 2 sollicitatiegesprekken met collega’s op kantoor, een dag met een assessment en ten slotte een arbeidsvoorwaardengesprek. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Frank Engelbart, 06-51590965.

Over Rijnconsult

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Klanten waarderen ons advieswerk met een 8,7. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook sluit je je aan bij het basisteam van jouw sector. Elke maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar te scherpen en de stand van zaken door te nemen.

tomaten