Vacature Senior-organisatieadviseur Zorg

Wij zoeken een nieuwe collega om ons Rijnconsult zorgteam te versterken en onze adviespraktijk uit te bouwen! Ben jij een organisatieadviseur met minimaal 10 jaar advieservaring? Beschik je over een natuurlijke balans tussen zelfstandigheid en verbondenheid? Deel je onze bevlogenheid in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou en ontmoeten je graag!

Wij werken als team voor zorgaanbieders in de diverse zorgsectoren, van ziekenhuizen tot VG-instelling. Onze opdrachtgevers bestaan uit toezichthouders, directeuren, beleidsmakers en koepelorganisaties. Ons team bestaat uit hoogopgeleide adviseurs met verschillende disciplines. Met elkaar beschikken we over een schat aan kennis en ervaring binnen de gezondheidszorg en staan we als bureau met recht in de top 20 van beste organisatieadviesbureaus van Nederland.

Wat houdt jouw werk in?

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en uitvoering van opdrachten in de gezondheidszorg. Dit doe je zowel zelfstandig als samen met andere adviseurs uit ons team of ons bureau. Daarnaast werk je met je teamleden aan vakinhoudelijke ontwikkeling, marketing en groei van de adviespraktijk. Klik hier voor meer informatie.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding en hebt kennis van het adviesvak met circa 10 jaar ervaring
 • Je bent gespecialiseerd in strategische vraagstukken en hebt oog voor context, inhoud en proces
 • Je bent ondernemend, aantoonbaar commercieel succesvol en hebt een actief netwerk op directie- en/of bestuursniveau
 • Je kunt scherp analyseren en weet zaken op een heldere manier tot de kern terug te brengen
 • Je hebt affiniteit met de thema’s strategie, besturing en inrichting, processen,leiderschap en mens- en teamontwikkeling
 • Je stimuleert opdrachtgevers om bestaande denkbeelden ter discussie te stellen
 • Je kunt uitstekend communiceren, bent zelfstandig en zelfbewust
 • Je hebt een stevige, prettige persoonlijkheid, bent een teamspeler en krijgt mensen in beweging en zaken voor elkaar en weet te binden en te verbinden

Wat bieden wij jou?

 • Een warm welkom in ons team en een prettige samenwerking in een ambitieuze en informele professionele omgeving.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Mooie uitdagende en complexe opdrachten om daarmee bij te dragen aan vernieuwing in gezondheidszorg
 • Een aantrekkelijke wisselende functie in een werkgebied dat het hele land bestrijkt
 • Samenwerking met andere teams binnen het publieke domein
 • Een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkelingRijnconsult is eigendom van haar medewerkers, als je in dienst komt heb je de mogelijkheid om ook mede-eigenaar te worden en te delen in de winst

Een perfecte match?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met cv te sturen. Mail deze naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl. Als je cv en motivatie aansluiten op ons profiel maken wij graag nader kennis. In dat gesprek neem jij de ruimte om te onderzoeken of Rijnconsult bij je past en doen wij dat ook. Daarna volgen 1 à 2 sollicitatiegesprekken met collega’s op kantoor, een dag met een assessment en een persoonlijke business case, en tenslotte een arbeidsvoorwaardengesprek. Meer info nodig? Bel ons op (0) 30 298 42 50.

Over Rijnconsult

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Klanten waarderen ons advieswerk met een 8,4. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook sluit je je aan bij het salesteam van jouw sector. Elke maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar te scherpen en de stand van zaken door te nemen.