Wervingsborrel voor senior adviseurs - 13 maart

Je hebt passie voor je vak en je wil impact maken in onze maatschappij? In een bedrijf waar ondernemerschap centraal staat, iedereen mede-eigenaar is en jong talent en ervaren adviseurs elkaar uitdagen?  Als dit je aanspreekt en je hebt meer dan 7 jaar ervaring, dan nodigen we je graag uit om een borrel met ons te drinken op vrijdag 13 maart. Voor sommigen misschien een ongeluksdag, maar wie weet voor jou de gouden match! 

Wie zoeken we nu precies?

Vanwege onze groei, zoeken wij senior adviseurs met ervaring in de volgende markten; binnenlands bestuur, zorg, agri-food, real estate en leiderschap, leren & ontwikkelen. Mensen die bij ons werken vinden het leuk om ook af en toe in andere sectoren te adviseren. Je bent enthousiast en gemotiveerd om samen met het team te ontwikkelen, waarbij je inhoudelijke vraagstukken afwisselt met contact met opdrachtgevers. Hierbij weet je goed te bewegen in een complexe omgeving. Je bent ondernemend, gedreven, onafhankelijk in je mening, hebt een stevige, originele persoonlijkheid, humor en lef.  Klik hier om het uitgebreide profiel te bekijken >>

Wie zijn we eigenlijk?

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen en het streven naar maatschappelijke impact zit in ons DNA. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Een dag in de maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar te scherpen en de stand van zaken door te nemen. Inhoudelijk hebben we daarbij een sterke focus op samenwerken in netwerkverbanden. In onderstaand filmpje geven we u een korte impressie van ons kantoor en onze werkwijze.

filmrc

Wanneer ontmoeten we elkaar?

Waar? Rijnconsult, Courtyard Building, Orteliuslaan 1000, Utrecht
Wanneer? Vrijdag 13 maart
Hoe laat? vanaf 16.00 tot ongeveer 18.00 uur

Interesse?

Stuur dan een mail naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl en dan nemen wij nog even contact met je op. En mocht je deze dag niet kunnen, dan maken wij graag een afspraak op een andere dag.

Rijnconsult leestip

Sinds de zomer van vorig jaar werken Rowena Achterkamp, Jan Treep en Rosa Schuurmans voor Rijnconsult...
Door:
Consultancy.nl