Business Review over Leiderschap

Meer dan 15 artikelen over de veelzijdigheid van leiderschap zijn gebuldeld in ons jaarverslag; de Rijnconsult Business Review. 

In een wereld vol van onzekerheden, tegenstellingen, ambiguïteit en snelle ontwikkelingen is de vraag om goed leiderschap verklaarbaar. We hebben dan behoefte aan mensen die laten zien wat het is om een ambitie te hebben, sterke waarden te hanteren en die staan voor wie ze zijn. Competente en inspirerende mensen die deugen. Dat doet er zeker toe, maar is niet het enige. Leiderschap is een veelzijdig thema, wat betekent dat meerdere factoren van invloed kunnen zijn op het slagen of falen van leiderschap. De verbetering van de kwaliteit van leiderschap is een kans voor iedereen om aan jezelf te werken, anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en ‘de klant’ goed van dienst te zijn door een inspirerende en hoogwaardige werkplek te creëren.

Deze Business Review staat vol ervaringen en inzichten van relaties en collega’s die elke dag met leiders samenwerken. We zoomen in op de leiders zelf, zij die geleid worden en de invloed van de context. Ook komt aan de orde wat de functie van leiderschap is en hoe het proces van leidinggeven moet ondersteunen zodat gemotiveerde en bekwame medewerkers creatief zijn en effectief samenwerken. We verwachten met u in gesprek te komen over wat uw organisatie nu en straks nodig heeft als het om leiderschap gaat. Het kan gaan om een ‘blauwdruk’ werkwijze of om onze succesformule ‘realtime leadershipdevelopment’. We vertellen graag over onze ervaringen met leiderschap- en management ontwikkeling, want we zijn trots op de resultaten die we met onze klanten wisten te realiseren. 

In de video bij dit artikel vertellen wij over Rijnconsult en onze visie: leiderschap op basis van gelijkwaardigheid.

>> meer informatie en download