Dialoogtafel Sociale Veiligheid - 6 maart

In samenwerking met Stichting Topvrouwen Limburg organiseert Rieken & Oomen op 6 maart een inspirerende dialoogtafel over 'Sociale Veiligheid in de Organisatie', voor bestuurders en toezichthouders.

Samen streven we naar een werkomgeving die niet alleen efficiënt en productief is, maar ook warm en sociaal veilig voor alle medewerkers. De onderstaande sprekers nemen jullie op uitdagende en confronterende wijze mee op dit zeer actuele en relevant onderwerp.

Esther Paulus-Maalsté

Esther Paulus-Maalsté, store manager De Bijenkorf Eindhoven én Topvrouw Limburg 2021 deelt haar persoonlijke en professionele ervaringen op het gebied van sociale veiligheid.

Spreker Eveline van Westerop

Eveline van Westerop (directeur Rieken & Oomen/Rijnconsult) neemt ons mee in haar onderzoek binnen Nyenrode, naar psychosociale veiligheid.

Rieken & Oomen is al 35 jaar maatschappelijk betrokken op het onderwerp diversiteit en inclusie. In oorsprong was deze meer gericht op het creëren van gelijke kansen voor vrouwen. Inmiddels onderschrijft Rieken & Oomen vanuit de vele onderzoeken dat ook bredere verschillen tussen mensen grote meerwaarde kan opleveren voor organisaties. Juist diverse bredere (andere) perspectieven zijn nodig  binnen alle huidige uitdagingen in maatschappelijke domein, zoals de zorg, onderwijs, woningcorporaties en overheid.  Vanuit onze visie  gaat het niet alleen om het tolereren van diversiteit maar ook om het faciliteren hiervan.

Rieken & Oomen is van oorsprong een Limburgse organisatie, dus hoe passend is het om deze  dialoogtafel samen met Stichting Topvrouwen Limburg te organiseren. Stichting Topvrouwen Limburg onderschrijft onze visie om met inspirerende en stimulerende vrouwelijke rolmodellen invulling te geven aan vrouwelijk leiderschap.
 

Praktische informatie

🗓 Datum: woensdag 6 maart 2024 *Aanmelden kan tot 1 maart

🕒 Tijd: 16.00 – 19.00 uur (inclusief Broodje)

🏢 Locatie: ECI Cultuurfabriek in Roermond

   

Aanmelden Dialoogtafel

Bent u bestuurder of toezichthouder en wilt u deelnemen aan deze dialoogtafel? Dat kan door u aan te melden via onderstaande link. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Aanmelden