Dhyan de Bruijn

Ervaring

Overal – in mensen, bedrijven, netwerken – zit onbenut potentieel. Potentieel dat vaak grote waarde vertegenwoordigd. Het realiseren hiervan is wat ik graag doe!. Daarbij heb ik een bovengemiddelde neus voor de potentie van nieuwe ontwikkelingen. Ik doe dit door ontwikkeling van visie en strategie, en door het begeleiden van management teams en individuele coaching. Mijn werkgebied is Food, Health, Agri, Care & Technology. Belangrijk is dat wat ik doe, niet alleen qua business succesvol, maar ook maatschappelijke relevant is.

Geniet van

Ik geniet als er het gezamenlijk het lef ontstaat, om net die ene stap te zetten en je werkelijke te onderscheiden. Van het moment in een coachingsproces, waarin iemand een wezenlijk inzicht krijgt en we het vertalen naar de praktijk. Genieten doe ik ook in de bergen. Door te wandelen, te skiën of aan mijn berghut te klussen. Van de momenten met vrienden, waar we spreken over de zaken die er echt toe doen.

Talent in

Inspireren en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Visie- en strategieontwikkeling. Cross-sectorale samenwerking (Food, Health, Agro, Care & Technology). Complementary Currencies (nieuwe vormen van geld& financiering) en (regionale) communities Management team ontwikkeling en individuele coaching