Ad Verbogt

De onderwijssector boeit mij al jaren, omdat juist daar de basis gelegd wordt voor onze kenniseconomie. Binnen het onderwijs richt ik mij sinds 1994 vooral op transitietrajecten die aansluiten bij de thema’s “Onderwijs en bedrijfsleven”, “Onderwijs en ICT “ en “Organisatie- en teamontwikkeling”. 

Mijn kracht ligt in het schakelen tussen én met alle lagen van de onderwijs organisatie en het creëren van waardevolle netwerken . Het succesvol aansturen van de verandering begint met begrijpen van wat er bij management , ondersteuning en docenten leeft. Bij mij mag je dus gerust aankloppen voor implementatiekracht!

Geniet van

Innovaties in het onderwijs inspireren mij telkens om de koers vooruit mede te mogen helpen invullen. Zodra de eerste resultaten zich aandienen in een veranderingstraject geeft mij dat nog meer power om het maximale eruit te halen. Ik sta graag stil bij zaken die wel gelukt zijn, dat geeft energie, ook aan de klant. Als je hoort dat je echt waarde kan toevoegen, daar doe je het voor. Tussen het werk door mag ik graag wijnen ontdekken, hardlopen, tennissen en mijn gezin de volle aandacht geven. 

Talent in

Strategie, Onderwijs, Veranderaar, Innovatie, Team ontwikkeling