Typisch Rijnconsult

Wij helpen organisaties graag om succesvol te veranderen. Onze overtuiging? Organisaties hebben alleen impact als ze goed zijn in samenwerken in ketens & netwerken. De huidige maatschappelijke vraagstukken vragen om die samenwerking. Binnen, maar vooral tussen organisaties. Met de mens als belangrijkste motor. 

Een impressie van ons kantoor en onze werkwijze in deze korte video.

Inmiddels bestaat ons bureau al meer dan 40 jaar en zit samenwerking in ketens &netwerken in het hart van onze organisatie. Onze aanpak is pragmatisch en mensgericht, met maatschappelijke impact als richtpunt. Onderstaand een kort overzicht van de sectoren waar we werkzaam in zijn en op welke thema's.

halve circel diensten sectoren

Rijnconsult is een zelfstandige BV met een platte structuur. Een tweehoofdige directie heeft de leiding over het bedrijf. Bijna alle medewerkers (zowel adviseurs als ondersteuning) zijn mede-eigenaar in de vorm van certificaten. Dit in tegenstelling tot de klassieke hark. De lijnen zijn dus ultra kort. We waarborgen de wendbaarheid van ons organisatieadviesbureau door een kern van adviseurs in dienst te combineren met een ruim netwerk aan specialisten. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd maximale kwaliteit bieden.

Naast onze adviespraktijk helpen we organisaties ook verder met de bemensing via onze werving-, selectie en interim activiteiten en op internationaal vlak onder de vlag Integrated Consulting Group-Rijnconsult.

Samen maken we het werkend

klantteverdenheid

Opdrachtgevers waarderen onze gedrevenheid en menselijke benadering. Daardoor bouwen we vaak zeer langdurige klantrelaties op en krijgen we een 8,4 als gemiddelde klantwaardering. Dat is de verdienste van onze adviseurs, die in staat zijn om heel pragmatisch complexe situaties begrijpelijk te maken. Zij staan ook voor ú klaar om samen op zoek te gaan naar uw oorspronkelijke doelen om deze vervolgens gezamenlijk met u te realiseren. 

meer weten contact