Typisch Rijnconsult

Wij helpen organisaties graag om succesvol te veranderen. Onze overtuiging? Organisaties hebben alleen impact als ze goed zijn in samenwerken in ketens & netwerken. De huidige maatschappelijke vraagstukken vragen om die samenwerking. Binnen, maar vooral tussen organisaties. Met de mens als belangrijkste motor. In onderstaand filmpje geven we u een korte impressie van ons kantoor en onze werkwijze.


filmrc

Inmiddels bestaat ons bureau al meer dan 40 jaar en hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van LeanLeiderschap en Ketens & Netwerken. Onze aanpak is pragmatisch en mensgericht, met maatschappelijke impact als richtpunt. Naast onze adviespraktijk helpen we organisaties ook verder met de bemensing via onze werving-, selectie en interim activiteiten en adviseren we het onderwijs op het gebied van ICT met ons label Rijnconsult Onderwijs & ICT.  Onderstaand een kort overzicht van ons dienstenpakket.

onze dienstverlening

Opdrachtgevers waarderen onze gedrevenheid en menselijke benadering. Daardoor bouwen we vaak zeer langdurige klantrelaties op en krijgen we een 8,4 als gemiddelde klantwaardering. Dat is de verdienste van onze adviseurs, die in staat zijn om heel pragmatisch complexe situaties begrijpelijk te maken. Zij staan ook voor ú klaar om samen op zoek te gaan naar uw oorspronkelijke doelen. Om deze vervolgens gezamenlijk met u te realiseren. Daarnaast zijn wij een maatschappelijk betrokken bureau met veel aandacht voor duurzaamheid.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.