agri food

Food

Agri & Food als de oplossing voor een wereld in transitie.

Nederland staat voor een aantal stevige maatschappelijke uitdagingen, zoals een duurzame voedselvoorziening, de energietransitie, de grondstof- en eiwittransitie, en de gezondheid van mensen. Uitdagingen die je alleen in gezamenlijkheid op kan lossen en waardoor dit typische netwerkvraagstukken zijn. Op basis van onze jarenlange ervaring in de agri & food sector, pakken wij deze vraagstukken altijd in de breedste zin op.

Typische klantvragen

Als Rijnconsult ondersteunen we al 20 jaar bedrijven en organisaties in agrifood bij de transitie naar een duurzamere voedsel-, grondstof en energievoorziening. Wij vormen de stille kracht achter deze veranderingen en brengen visie, verwondering in combinatie met “vuile handen”. Altijd vanuit een onafhankelijke rol en vanuit verschillende invalshoeken. Zo bieden we hulp bij het ontwikkelen van ketens en netwerken, het inrichten van de organisatie, het leiding geven aan mensen en bij het maken van toekomstplannen. Wij helpen daar waar nodig maar streven er altijd naar het netwerk of de organisatie zelfstandig verder te laten gaan.

Onze adviseurs bewegen zich door het bedrijfsleven en het hele maatschappelijke middenveld, zoals zorg, gemeentes, real estate en in het onderwijs. Daardoor zijn wij in staat snel de juiste kennis en ervaring te mobiliseren en meerdere perspectieven met elkaar te verenigen en in te brengen. Dat hebben wij ook gedaan voor vraagstukken met betrekking tot de voedseltransitie.

Resultaat

We maken nu kleine stapjes waarmee we de hele markt uitdagen om mee te lopen.
Rijnconsult heeft ons laten inzien dat organisch veranderen meer oplevert dan een 4-jaren plan.

Uitgelicht

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?