Ger de Kok

Mensen motiveren om zich op het resultaat van morgen te concentreren, uit hun comfortzone te komen en het beste uit zichzelf te halen. Dat is wat ik graag doe. Stilstand is achteruitgang. Met enthousiasme en positieve energie zet ik me in om samen een antwoord te vinden op de vragen: waar zijn we goed in en wat wil onze klant of client nou écht? Mijn drijfveer: samen blijvend resultaat bereiken. Op elkaar kunnen rekenen en het verschil maken. Op gebied van eigenaarschap en leiderschap heb ik die ontbrekende schakel naar een fundamentele gedragsverandering binnen organisaties gevonden.

Geniet van

De drive om mensen te verbinden en te helpen groeien. Dat combineer ik met rust en een luisterend oor. Bij de bedrijven en organisaties die ik ondersteun, maar ook in mijn gezin, dat ik aanmoedig zich te ontplooien en de horizon te verbreden. Ik sta nieuwsgierig en open in de wereld, ik zie vooral mogelijkheden. Ik ben in mijn element op het water en in de jazzmuziek, luisterend en actief als gitarist in een bigband. Ik hou van reizen en het goede leven.

Talent in

Ik verbind mensen, techniek en organisaties om stap voor stap te ontwikkelen en concrete groei mogelijk te maken. Ik heb prachtig werk gedaan op het gebied van strategieontwikkeling en –implementatie, succesvolle én blijvende verandering en leiderschap. Ik heb diverse teams en organisaties in beweging gekregen op hun ambities en vraagstukken in complexe en cross-functionele samenwerking. Mijn uitgebreide netwerk van leiders en professionals van en in de technische dienstverlening, bouw en infra, mobiliteit, zorg en onderwijs zet ik in om die verbinding tot stand te brengen. Een teamspeler die graag de mouwen opstroopt. Een no-nonsense aanpakker. Wat ik doe, moet van nut zijn.