Henk Folkerts

Oplossingen creëren en kansen benutten. Daar ga ik voor. Rode draad daarbij: samenwerking en vernieuwing. 

Sinds 1998 ben ik adviseur bij Rijnconsult. Van daaruit begeleid ik bedrijven en organisaties bij visie- en strategieontwikkeling,  keten- en netwerksamenwerking en bij ondernemingsbestuur. Ik ben vooral actief in de agrifood sector.

Geniet van

Zakelijk en privé liggen dicht  bij elkaar: Ik heb respect voor al die ondernemers in de agrifood sector die met veel passie en inzet mooie producten maken. Ik geniet van de dynamiek in die kaasfabriek,  van die bloemen  ’s ochtends vroeg op de veiling, van die visafslag op vrijdag, van al die smaakvolle voedingsmiddelenwinkels etc. En bovenal natuurlijk van al die mooie, langdurige relaties met klanten. Prive genieten sluit daar prima op aan: wonen met gezin in de mooie omgeving van Wageningen, actief in weidevogelbescherming en ontwikkelingssamenwerking, op de mountainbike en tot slot genieten van een goed glas wijn. 

Talent in

Visie, Strategie, Samenwerking, Ondernemingsbestuur

Boeken: Levende Agrifood Ketens over ketens en netwerken in de Agri& Food sector- De winst zit in de opbrengst - Op naar een duurzame economie.