Borrel 14 oktober 2023: Senior adviseurs gezocht!

Je hebt passie voor je vak en je wil impact maken in onze maatschappij? In een bedrijf waar ondernemerschap centraal staat, iedereen mede-eigenaar is en jong talent en ervaren adviseurs elkaar uitdagen?  Als dit je aanspreekt en je hebt meer dan 7 jaar ervaring, dan nodigen we je graag uit om een borrel met ons te drinken op vrijdagmiddag 14 oktober. We vertellen alle kandidaten dan eerst kort over Rijnconsult en daarna kun je kennis maken met onze adviseurs en wie weet je toekomstige collega's. 

Wie zoeken we eigenlijk? 

Vanwege onze groei, zoeken wij senior adviseurs met ervaring in de volgende markten; binnenlands bestuur, zorg, agri-food, real estate en leiderschap, leren & ontwikkelen. Je wisselt inhoudelijke vraagstukken af met contact met opdrachtgevers. Je bent ondernemend, gedreven, onafhankelijk in je mening met een stevige, originele persoonlijkheid, humor en lef.  

Klik hier voor meer informatie over het profiel
 

Praktische informatie

Wanneer? Vrijdag 14 oktober 2023
Waar? Rijnconsult, Courtyard Building, Orteliuslaan 1000, Utrecht
Hoe laat? vanaf 16.00 tot ongeveer 18.00 uur

 

Interesse?

Stuur dan een mail naar sollicitatie@rijnconsult.nl dan nemen wij contact met je op. Mocht je deze dag niet kunnen, dan maken wij graag een afspraak op een andere dag.

Zien we je op 14 oktober op ons gezellige kantoor in Utrecht? Wie weet komt er wel een gouden match!  

heidedagen 2022
21 maart 2023