Dag van de Digitale Overheid

Op donderdag 26 mei 2016 ondersteunen wij als partner de Dag van de Digitale Overheid: een uniek evenement door heel Nederland. Deze dag wordt georganiseerd door de Stichting Digitale Overheid. Tijdens deze dag vinden gelijktijdig 30 studiedagen plaats, live verbonden met een centraal congres in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum. Vanuit het thema ‘Future Work Skills in het informatietijdperk’ verbeteren uw medewerkers op en rondom de dag hun digitale vaardigheden, hun houding en hun denkwijze; waardoor ze beter in staat om de organisatie mee te nemen in de digitalisering. Rijnconsult is partner van dit event.

Volgens het principe van Blended Learning bieden we u een ‘mix’ van leren met en zonder technologie. Online kennis en inspiratie opdoen, offline verwerken en verdiepen. En dat stopt natuurlijk niet als de dag ten einde is. Het is onze ambitie om minimaal 1.000 overheidsmedewerkers gelijktijdig te mobiliseren en hun organisatie een sterke impuls te geven om te digitaliseren.

Deelnemen kan zowel als organisatie, maar kan ook individueel:
1. Overheidsorganisaties kunnen als organisatie deelnemen: twee leidinggevenden nemen deel aan het centraal congres in Hilversum, en een team van maximaal 30 medewerkers neemt deel aan de decentrale studiedag bij de deelnemende organisatie op kantoor.
2.
Het is ook mogelijk om als individuele bezoeker deel te nemen aan het centraal congres in Hilversum en daar het programma voor leidinggevenden te volgen.

Meerdere gemeenten, zoals Apeldoorn, Nijmegen en Rotterdam, hebben zich al aangemeld, en we zijn met veel andere overheidsorganisaties in gesprek. Wij ontmoeten u heel graag op deze ongetwijfeld inspirerende dag!

Op deze website vindt u meer informatie over de Dag van de Digitale Overheid.