Seminar duurzaamheid en leiderschap

In een veranderende maatschappij waar duurzaamheid een steeds belangrijkere focus wordt van het werk van organisaties, wordt van leiders ook ander gedrag en leiderschap verwacht. Leiders worden geacht de organisatie mee te nemen in het omgaan met duurzaamheidsuitdagingen. Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat je je organisatie meeneemt in eventuele noodzakelijke transformaties? Gedurende dit seminar nemen wij je mee in de nieuwste inzichten rondom duurzaam leiderschap en geven we je concrete handvatten om je eigen leiderschapsgedrag en -stijl aan te passen. Zo kun je effectief aan de slag met duurzaamheid.

De eerste spreker die we bekend maken is Onno Dwars, CEO van Ballast Nedam Development. Met zijn organisatie is hij koploper in het realiseren van positieve impact op duurzaamheid door de bouw- en infrasector. Hij neemt ons mee in zijn ervaringen met duurzaam leiderschap en de invloed dat het heeft op zijn organisatie en de maatschappij.

Het seminar is gericht op leiders, directie, managers en leidinggevenden. Graag ontvangen we je 8 juni aanstaande live op locatie, centraal in het land. Hele dag.

Aanmelden seminar 

 

16 februari 2023