We gaan iets leuks doen!

We zijn een start-up begonnen voor young professionals en organisaties die willen werken aan maatschappelijke impact. Heeft jouw organisatie behoefte aan jonge talenten met innovatie- en realisatiekracht? Of ben je zelf dat jonge enthousiaste talent? Laat het ons weten.

Rijnconsult brengt als adviesbureau al jaren organisaties in beweging en werken graag aan maatschappelijke impact. Daarnaast is het een fantastische plek om je te ontwikkelen als professional. We werken bij mooie klanten, aan uitdagende opdrachten in een fijne sfeer. Dit geldt voor de wat meer ervaren en door de wol geverfde adviseurs, maar ook voor de jonge talentvolle professionals die aan het begin van hun carrière staan.

Young Professionals Programma

Dat laatste hebben we de afgelopen tijd té goed verstopt. Daarom vonden we het tijd worden om daar verandering in aan te brengen. We zien de toegevoegde waarde die young professionals hebben als het gaat om verander- en innovatiekracht in organisaties en gunnen dat ook onze opdrachtgevers. Daarnaast herkennen we de behoefte van talentvolle jonge mensen om zich na hun studie te blijven ontwikkelen. Om die twee te combineren starten we met een young professionals programma, waarbij we een groepje net afgestudeerden de mogelijkheid willen bieden om vier dagen in de week te werken aan impact volle klussen bij onze mooie opdrachtgevers. De vijfde dag verzamelen we in ons clubhuis om te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 

Realisatiekracht

De groep young professionals zijn niet per definitie adviseurs. Of beter gezegd: per definitie niet. Ze willen graag aan het roer staan, verantwoordelijkheid nemen en energie brengen. Ze worden enthousiast van vraagstukken die om realisatiekracht en een frisse blik vragen, in organisaties die het leuk vinden dat er een gecontroleerde wervelwind door het systeemplafond trekt. Dat is waarom ze bij ons willen werken, en dat is waarom wij enorm veel zin hebben om hen aan Rijnconsult toe te voegen.
 

De eerste golf

De eerste groep start op 1 september. We zijn nog geïnteresseerd in een extra aantal opdrachtgevers die op zoek zijn naar deze jonge mensen en op deze eerste golf willen springen. Ook voor talentvolle young professionals staat de koffie altijd klaar. Voor meer informatie kijk op onze website via onderstaande button of bel of mail Dio Simmelink (06 – 54 29 11 87 / dio.simmelink@hotmail.com)

Website young professionals Jetzt  


 

young professionals

 

Auteur

Afbeelding
Dio Simmelink
Dio Simmelink
21 april 2022