samenwerkingmensen_0.jpg

Ons netwerk

Samenwerking zit in het hart van onze organisatie. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en ook de wendbaarheid van ons organisatieadviesbureau. Om onze klanten altijd maximale kwaliteit te kunnen bieden, combineren we onze ervaring met een ruim netwerk aan gespecialiseerde organisaties. Zo helpen we naast onze adviespraktijk organisaties bijvoorbeeld ook verder met onze eigen labels voor werving-, selectie en interim activiteiten en internationaal organisatieadvies .

Naast onze adviespraktijk helpen we organisaties ook verder met de bemensing via onze werving-, selectie en interim activiteiten van Rieken & Oomen. Al meer dan 30 jaar ervaring en zorgen voor verrassende matches met diversiteit voorop. 

Website Rieken & Oomen

Op internationaal vlak ondersteunen wij je graag met organisatieadvies onder de vlag Integrated Consulting Group-Rijnconsult. Een joint venture dat is ontstaan na onze jarenlange samenwerking met het internationale adviesbureau ICG. Met meer dan 30 jaar ervaring en actief in elf landen.

Website ICG Rijnconsult

Sinds 2014 heeft Rijnconsult een apart team voor alle onderwijsvraagstukken. Dit team bestaat uit ruim 30 professionals waarvan een deel zelfs nog werkzaam is binnen het onderwijs. Voor complexe vraagstukken gericht op organisatieadvies, interim management en ict.  

Website onderwijs

Om onze marktpositie verder te verstevigen, hebben wij een samenwerkingsverband met Atrivé.  Atrivé is op het terrein van wonen gespecialiseerd in onderzoek, advies, begeleiding, training en coaching. Hun klantenkring strekt zich uit van woningcorporaties tot overheden, huurdersorganisaties, zorg- en welzijnsorganisaties. Zij zijn ook gehuisvest bij ons in Papendorp /Utrecht. 

Website Atrivé

Voor onze assessments werken we samen met LabV.  Met deze samenwerking kunnen wij nóg beter en flexibeler inspelen op selectie-, loopbaan- en ontwikkelvraagstukken.

Website LabV

Kwaliteit

ROA – Raad van Organisatie Adviesbureaus 

Het ROA-lidmaatschap stelt eisen aan onze bureauomvang, continuïteit, adviesterreinen en expertise. Door lid te zijn hanteren wij ook de transparante ROA voorwaarden en werken we volgens een heldere gedragscode en zijn we ook aanspreekbaar op ons handelen. 

RIM - Raad voor Interim Management

De brancheorgansiatie Raad voor Interim Management (RIM) waar wij bij aanesloten zjn, werkt volgens bepaalde kernwaarden en de gedragscode garandeert een minimaal niveau voor kwaliteit in professioneel handelen en persoonlijk optreden. 

INK 

Wij zijn kennispartner van de stichting INK, deze stichting richt zich op het versterken van de kwaliteit van de bedrijfsvoering en doet dit aan de hand van het INK- managementmodel. 

ISO gecertificeerd

Onze kernprocessen zijn volgens de ISO-normering gecertificeerd. De CIIO Maatstaf is ontwikkeld vanuit de praktijk van een kennisintensieve organisatie en biedt houvast voor een inspirerend kwaliteitsmanagementsysteem.

Talent naar de Top

Met onze werving- en selectie activiteiten zijn wij lid van Talent naar de Top. Een stichting met het netwerk en advies voor organisaties die willen werken aan diversiteit en inclusiviteit.

Samenwerkingspartners