Collegas

Vacature

Junior/ medior adviseur Rijnconsult

Wil jij impact maken? Wij zoeken enthousiaste professionals die zichzelf willen ontwikkelen en organisaties in beweging kunnen krijgen! Wij werken aan grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd, bij verschillende organisaties. Vanwege onze groei zoeken wij een nieuwe collega om onze markten verder uit te bouwen. Heb je 2-7 jaar werkervaring als projectleider of adviseur? Dan zijn we op zoek naar jou en ontmoeten je graag!

Werken bij Rijnconsult

Rijnconsult is het adviesbureau waar je kunt werken aan uitdagende en complexe vraagstukken. Als adviseur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van opdrachten in onze sectoren. Dit doe je zowel zelfstandig als samen met andere adviseurs uit ons bureau. Daarnaast werk je met je teamleden aan acquisitie, vakinhoudelijke ontwikkeling, marketing en groei van onze adviespraktijk. 
 
We werken veel in teamverband, ook met collega’s van andere bureaus en zelfstandig gevestigde adviseurs. Adviseurs die bij ons komen werken kiezen bewust voor een middelgroot gerenommeerd bureau waarvan ze mede-eigenaar worden, te werken aan hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en samen te werken met andere professionals.

Onze focus

Rijnconsult heeft de focus op een aantal kernmarkten; binnenlands bestuur, zorg, agri-food, real estate, leren & ontwikkelen. Mensen die bij ons werken vinden het leuk om ook af en toe in andere sectoren te adviseren. Naast organisatieadvies is Rijnconsult onder het label Rieken & Oomen actief op het gebied van interim-management en werving en selectie. Klanten waarderen ons advieswerk met een 8,4.

          

Wat vragen wij van jou?

Je bent enthousiast en gemotiveerd om samen met het team te ontwikkelen, waarbij je inhoudelijke vraagstukken afwisselt met contact met opdrachtgevers. 

Om succesvol invulling te kunnen geven aan deze functie zijn de volgende competenties belangrijk:

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding en hebt minimaal 2 jaar ervaring als interne of externe adviseur of als projectleider.
 • Je hebt gevoel voor organisatievraagstukken en hebt oog voor context, inhoud en proces.
 • Je bent ondernemend en je hebt commercieel talent 
 • Je kunt scherp analyseren en weet zaken op een heldere manier tot de kern terug te brengen.
 • Je hebt affiniteit met de thema’s strategie, besturing en inrichting, processen, leiderschap en mens- en teamontwikkeling
 • Je stimuleert opdrachtgevers om bestaande denkbeelden ter discussie te stellen.
 • Je kunt uitstekend communiceren, bent zelfstandig en zelfbewust.

Wat bieden wij jou?

 • Een warm welkom in ons team en een prettige samenwerking in een ambitieuze en informele professionele omgeving.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Mooie uitdagende en complexe opdrachten.
 • Een aantrekkelijke wisselende functie in een werkgebied dat het hele land bestrijkt
 • Samenwerking met andere teams binnen het publieke domein.
 • Een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.
 • Rijnconsult is eigendom van haar medewerkers, als je in dienst komt heb je de mogelijkheid om ook mede-eigenaar te worden en te delen in de winst.
 • Diversiteit. Bij Rijnconsult kun je jezelf zijn en jezelf blijven. Onderlinge verschillen zijn voor ons een bron van inspiratie.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk. Er heerst een informele team-sfeer. Enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Rijnconsult is lid van de raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA). Alle medewerkers zijn mede-eigenaar van Rijnconsult. Iedereen krijgt de kans om een deel van Rijnconsult te kopen. De winst verdelen wij aan het eind van het jaar met z’n allen. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Naast de diverse opdrachtgevers bieden we je ook inspirerende collega's en uitgebreide (secundaire) arbeidsvoorwaarden met aandacht voor jouw wensen. We zijn een kennisintensieve organisatie waar leren en professionele ontwikkeling belangrijke aspecten zijn van jouw loopbaanpad bij ons. In dat kader neem je deel aan (interne) trainingen, zowel gericht op soft skills als vakinhoudelijk. Daar hoort ook bij dat je je in kunt zetten voor verschillende netwerken, diversiteit, innovatie en/of recruitment als onderdeel van jouw functioneren in onze organisatie.

Klinkt interessant?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Als je CV en motivatie aansluiten op ons profiel maken wij graag nader kennis. In dat gesprek neem jij de ruimte om te onderzoeken of Rijnconsult bij je past en doen wij dat ook. Daarna volgen 1 à 2 sollicitatiegesprekken met collega’s op kantoor, een dag met een assessment en een persoonlijke business case, en tenslotte een arbeidsvoorwaardengesprek. Meer info nodig? Bel ons op (0) 30 298 42 50.
 
Reageer op deze functie

Uitgelicht