heidedagen

Projectmedewerker/ secretariaat Rijnconsult

Wij zijn op zoek naar een collega voor 32-40 uur per week ter aanvulling van team ondersteuning. Rijnconsult is een organisatieadviesbureau waar we veel van en met elkaar leren. Er heerst bij ons een informele teamsfeer en enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. De afgelopen tijd zijn we flink gegroeid, vandaar dat het nu tijd is om ons team ondersteuning uit te breiden.

Heb je relevante ervaring in een ondersteunende functie (minimaal 2 jaar) in de externe dienstverlening? Haal je voldoening uit het efficiënt inplannen van projecten en het secretarieel ondersteunen van adviseurs? Dan komen we graag met je in contact.

Wat vragen wij van jou?

Als medewerker secretariaat | projectondersteuner ben je een aanspreekpunt en bied je directe ondersteuning aan onze adviseurs en externe relaties in een team van nog twee collega’s.

Wij zijn op zoek naar een proactieve collega die van aanpakken houdt:

 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding
 • Je bent collegiaal, vindt het fijn om samen te werken maar weet ook van zelfstandig aanpakken
 • Je werkt gestructureerd, accuraat en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kunt helder communiceren en je Nederlands (in woord en geschrift) is goed
 • Je kunt werken met MS Office (Outlook, Teams, SharePoint, Word, PowerPoint, Excel)
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en werkt altijd op maandag en vrijdag
 • Je kan hybride werken maar we zien je graag minimaal 2 dagen op kantoor. Het is dus prettig als je uit de omgeving van Utrecht komt.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit het inplannen van grote en kleinere projecten waarbij je intensief contact hebt met je collega’s en een band opbouwt met de klant. Op een creatieve manier en met goede energie weet je zowel collega’s als klanten met volle agenda’s voor de deadline bij elkaar te krijgen. Ook de planning en administratie rondom de werving van nieuwe collega’s pak je op. Sollicitaties stuur je door naar de betreffende verantwoordelijke, bij akkoord plan je kennismakingsgesprekken en de vervolgstappen van het proces in.

Daarnaast handel je samen met je collega’s  de algemene secretariaatsmailbox af, hierin komen de verzoeken zoals parkeerplaatsen, vergaderzalen, afspraken met klanten of intern, redigeren van offertes en het af en toe repareren van een format in Word of PowerPoint. Verdere algemene zaken als het bijhouden en aanvullen van de voorraad op kantoor horen ook bij je takenpakket. Daarnaast ontvang je gasten, beantwoord je de telefoon, verzorg je correspondentie en trainingsmaterialen. Je biedt ondersteuning bij events en bent flexibel.

Wat bieden wij jou?

 • Een warm welkom in ons team en een prettige samenwerking in een informele, professionele omgeving
 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Samenwerking met verschillende teams binnen Rijnconsult
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en gratis fitness op kantoor
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling
 • Rijnconsult is eigendom van haar medewerkers, als je in vaste dienst komt heb je de mogelijkheid om ook mede-eigenaar te worden en te delen in de winst

Waar kom je te werken?

Bij Rijnconsult zijn we gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Klanten waarderen ons advieswerk met een 8,4. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Elke maand komen we samen op kantoor om kennis te delen, elkaar te scherpen en de stand van zaken door te nemen.

Bij ons werken 

Interesse?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met cv te sturen. Mail deze naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact ons op via 030 298 42 50.

Als je cv en motivatie aansluiten maken wij graag nader kennis. In dat gesprek neem jij de ruimte om te onderzoeken of Rijnconsult bij je past en doen wij dat ook. Daarna volgt een sollicitatiegesprek met collega’s, een assessment light, en tenslotte een arbeidsvoorwaardengesprek.

Uitgelicht