Selectiedag Rijnconsult

Een baan waar je impact kan maken in de maatschappij. In een bijzonder bedrijf waar iedereen mede-eigenaar is en je de vrijheid hebt om je ondernemerschap te ontwikkelen. Zin in deze uitdaging en 4-6 jaar werkervaring?  Wij ontmoeten je graag op maandag 10 februari om verder kennis te maken!

Vanwege onze groei in diverse markten, zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega's om onze adviespraktijk uit te bouwen. Collega's met een academische opleiding en 4-6 jaar werkervaring als extern organisatieadviseur, intern adviseur of projectmanager. Wil je zelfstandig en ook samen met andere adviseurs werken aan acquisitie, vakinhoudelijke ontwikkeling en marketing? Ben je ondernemend, onafhankelijk in je mening en heb je een originele persoonlijkheid?

Klik hier voor meer informatie over het profiel waar we naar op zoek zijn en wat wij daarin kunnen bieden >>   

Wat gaan we doen?

We starten met een eerste (telefonische) verkenning. Is er een goede klik, dan kun je meedoen aan onze selectiedag. Voorafgaand aan deze dag maak je dan eerst thuis een online-test en persoonlijkheidsvragenlijst.

Op de selectiedag krijg je allereerst natuurlijk een warm welkom en kun je tijdens een kopje koffie alvast met enkele adviseurs kennsimaken. Daarna zijn er verschillende onderdelen waar je in een caroussel- vorm aan gaat deelnemen. In groepsopdrachten en 1 op 1 gesprekken gaan we met elkaar verkennen of en waar je zou passen binnen onze organisatie.
Een van de onderdelen is een interview waarin we in gesprek gaan over je drijfveren en motivatie. Dit op basis van je resultaten van de online testen die je hebt gemaakt. Verder vormen een case met schrijfopdracht, een groepsopdracht en speeddate sessie ook onderdelen van deze dag. Tussendoor is er ruimte voor koffie, een lunch en een nadere kennismaking met de adviseurs aan wie je al je vragen kwijt kunt. Na deze dag nemen we zo snel mogelijk contact met je op over hoe je deze dag hebt ervaren en om het vervolg te bespreken. 

Praktisch:

Datum: 10 februari 2020
Tijd: 9:30-16:30 uur (inclusief lunch); tijd wordt verdeeld over twee groepen
Locatie: Rijnconsult Courtyard Building, Orteliuslaan 1000, Utrecht

Interesse?

Spreekt het profiel je aan en wil je onze organisatie beter leren kennen, dan kun je je aanmelden voor deze dag door een mail te sturen met als bijlage je cv of link naar je LinkedIn profiel naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl 

Zie ook ons artikel over de 7 adviseurs die onlangs bij ons zijn begonnen>>


Vanwege onze groei zijn wij ook op zoek naar senior adviseurs. ( >7 jaar werkervaring ) Meer weten? Lees meer over de Wervingsborrel voor senior adviseurs op 13 maart.

Kom jij ons team versterken?

Rijnconsult leestip

Sinds de zomer van vorig jaar werken Rowena Achterkamp, Jan Treep en Rosa Schuurmans voor Rijnconsult...
Door:
Consultancy.nl