DeLimes en Rijnconsult slaan de handen ineen voor het Rijnlands gedachtengoed

DeLimes en Rijnconsult werken vanaf heden samen. Jaap Peters wordt geassocieerd partner bij Rijnconsult. Jaap Peters is auteur van de bestseller Intensieve menshouderij en Rijnlands organiseren, veelgevraagd spreker en organisatie-activist.
   
DeLimes is een netwerk van samenwerkende Rijnland-gidsen en een initiatief van Jaap Peters, Harold Janssen en Jurriaan Cals. Het netwerk begeleidt organisaties bij de realisatie van Rijnlands Organiseren. Daarnaast zorgt DeLimes jaarlijks voor diverse ontwikkelactiviteiten zoals de Rijnlandweek, introductieprogramma’s, workshops voor bestuurders en ‘De Rijnlander van Jaar’.
 
Rijnconsult bestaat sinds 1978 en heeft een lange staat van dienst als het gaat om mensgerichte en pragmatische organisatieverandering. Boris Gooskens, algemeen directeur van Rijnconsult: “het Rijnlandse gedachtengoed is een uitstekende aanvulling op onze visie. Jaap kan op bevlogen wijze woorden geven aan een werkwijze die we zelf niet altijd onder woorden kunnen brengen. Samen kunnen we onze klanten beter helpen het Rijnlandse denken en doen toe te passen.” Jaap Peters vult aan: “door opeenvolgende crises en een aantal pijnlijke schandalen is er steeds meer aandacht voor het Rijnlandse gedachtegoed. Vakmensen doen er weer toe. We willen onze kennis overdragen aan een volgende generatie en daar zie ik binnen Rijnconsult veel mogelijkheden voor.”
 
Als markering van de samenwerking wordt aan het einde van dit jaar een gezamenlijke editie van de jaarlijkse Rijnconsult Business Review gepubliceerd over het thema Rijnlands Organiseren en hierop volgend een Rijnlands event op 20 januari 2023. Benieuwd naar wat het Rijnlands gedachtengoed voor je eigen organisatie kan betekenen? We denken graag mee!


Neem contact op

Lees artikel op Consultancy.nl