Event 30 maart: man op de maan

Op 30 maart ondersteunt Rijnconsult wederom het Inspire2lead event. In het thema van dit jaar: 'Man op de maan' gaan we u een aantal verhalen laten horen over ogenschijnlijke onhaalbare ambities.

We spelen allemaal wel eens met ideeën en gedachten om iets te ondernemen. Er werk van maken, is vaak een ander verhaal. Hoe kan je je creativiteit inzetten, bestaande conventies loslaten en verrassende mogelijkheden aanboren en vormgeven? En hoe houd je stand als je omgeving je voor gek verklaart?

Haal energie en inspiratie uit verhalen van mensen die gaan voor een lonkend perspectief. Zij zetten u aan het denken over uw eigen dromen en ambities.

De opbrengst komt ten goede aan Alpe d’HuZes. Enkele van onze collega's zetten zich geheel vrijwillig in voor dit event. Met eerdere edities heeft Inspire2lead een bedrag van € 35.000,- opgehaald. Wij ontmoeten u heel graag op 30 maart!

Sprekers 2016

Rob Pieters over het realiseren van het Prinses Máxima Centrum en hoe hij de gevestigde orde hiervoor moest doorbreken

Ina van der Meulen over leren sterven is leren leven

Ina van der Meulen over leren sterven is leren leven

Johan Fretz over ogenschijnlijke onhaalbare ambities halen en de druk die dat met zich meebrengt

Sjir Hoeijmakers over het basisinkomen en hoe hij hiervoor zijn eigen, onbetaalde baan heeft gecreëerd

Christine Wagner over mensen bij elkaar brengen in spannende samenstellingen om ondenkbare oplossingen te vinden

Deelnemers over eerdere edities van Inspire2Lead

“Het gevoel wat blijft hangen is dat veel meer mensen dit zouden moeten horen, het is mijn beste studiedag ooit. Het zijn echte mensen met ieder hun eigen verhaal waar enorme kracht van uitgaat. Ik vond de mix heel goed gekozen.”

“De inspiratiesessie is voor mij persoonlijk van groot belang geweest in mijn gedrag. Het verandert de kijk op mensen. Ik merk dat ‘mijn verhaal’ iets doet met mensen en hun ook inspireert tot handelen.”

“Wat mij nogmaals duidelijk is geworden is dat de wil om te veranderen uit jezelf moet komen.”

>> Lees meer  www.inspire2lead.nl