Mogen wij je wat vragen?

In de vorige NXT hebben we je meegenomen in wat ons opvalt bij door ons uitgevoerde evaluaties van resultaatgerichte ketensamenwerking (RGS).

We stelden vast dat bij de individuele partners en woningcorporaties, maar ook binnen de samenwerking, de operationele en tactische agenda domineert. We beschreven de oorzaken en belemmeringen die we zien om met een echte lange termijn strategische agenda te werken. In de wetenschap dat resultaatgericht samenwerken juist valt of staat bij lange termijn denken en het benoemen en nastreven van lange termijn (meetbare!) doelen, is dit wel een gegeven waar woningcorporaties en partners iets mee moeten. Enkele suggesties voor een goede strategische agenda en hoe dat binnen de samenwerking kan worden vormgegeven, hebben we in het vorige artikel meegegeven.

Maar de adviseurs van Rijnconsult blijven altijd nieuwsgierig en willen blijven leren van jou en de samenwerking waarbij je betrokken bent. Daarom willen wij je wat vragen. Waar loop je, of de samenwerking waarbij je betrokken bent, tegenaan? Heb je een paar minuten tijd om ons daarover een kort berichtje te sturen? Dan beloven wij contact op te nemen om, geheel vrijblijvend via een Teams-overleg met jou in gesprek te gaan. We gaan dan samen verkennen hoe je dit knelpunt kunt oplossen. De digitale koffie staat klaar!  

Mail je vraagstuk naar Ingrid

 

Auteur

Afbeelding
Ingrid de Jong
Ingrid de Jong
15 november 2023