Rijnconsult gewaardeerd als een van de beste adviesbureaus

Rijnconsult mag zich ook dit jaar weer onder de beste organisatieadviesbureaus van Nederland scharen naar aanleiding van het jaarlijkse onderzoek van zakenblad Management Team. We staan in op nummer 13 in de categorie 'organisatieadvies' en ook op nummer 13 in de categorie 'interim management'.

Het betreft een onderzoek naar de tevredenheid van Nederlandse managers over zakelijke dienstverleners en organisatieadviesbureaus. De tevredenheidsranking kent dit jaar winnaars in 22 verschillende categorieën, waaronder zeven segmenten die onderdeel zijn van de management consultancymarkt: ‘Strategisch advies’, ‘Organisatieadvies’, ‘Financieel advies’, ‘Digital consultancy’, ‘HR-advies’, ‘Marketingadvies’ en ‘Interim-management’. 

Wij zijn trots op onze waardering in de markt en willen het komend jaar onze positie graag verder verstevigen. Daarvoor zijn we  op zoek naar enthousiaste adviseurs die ons team willen komen versterken. 

Consultancy.nl heeft over het onderzoek een mooi artikel over geschreven waar we u graag naar verwijzen voor meer informatie. Lees het hele artikel>>

medewerkers rijnconsult