Rijnconsult in lijst beste interim bureaus

Rijnconsult mag zich ook dit jaar weer onder de beste organisatieadviesbureaus van Nederland scharen naar aanleiding van het jaarlijkse onderzoek van zakenblad Management Team. We staan in op nummer 12 in de categorie 'interim management'.

Het betreft een onderzoek naar de tevredenheid van Nederlandse managers over zakelijke dienstverleners en organisatieadviesbureaus. De tevredenheidsranking kent dit jaar winnaars in 22 verschillende categorieën, waaronder zeven segmenten die onderdeel zijn van de management consultancymarkt: ‘Strategisch advies’, ‘Organisatieadvies’, ‘Financieel advies’, ‘Digital consultancy’, ‘HR-advies’, ‘Marketingadvies’ en ‘Interim-management’. 

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van interim management, hebben wij het afgelopen jaar een aantal opdrachten vervuld bij onder andere Aviko, Friesland Campina, Prorail, Slachtofferhulp, Voedselbanken Nederland en een aantal gemeenten, waaronder Alkmaar en Den Bosch. Daarnaast werken wij nauw samen met onze zusteronderneming Werving- en selectiebureau Rieken&Oomen en onze aanvullende interimdienst voor professionals: Implementatiekracht21.

Wij zijn trots op onze waardering in de markt en willen het komend jaar onze positie graag verder verstevigen. Daarvoor zijn we  op zoek naar enthousiaste adviseurs die ons team willen komen versterken. 

Consultancy.nl heeft over het onderzoek een mooi artikel over geschreven waar we u graag naar verwijzen voor meer informatie. Lees het hele artikel>>