Profiel

Rijnconsult is een zelfstandige BV met een platte structuur. Een tweehoofdige directie heeft de leiding over het bedrijf. Bijna alle medewerkers (zowel adviseurs als ondersteuning) zijn mede-eigenaar in de vorm van certificaten. Dit in tegenstelling tot de klassieke hark. De lijnen zijn dus ultra kort. We waarborgen de wendbaarheid van ons organisatieadviesbureau door een kern van adviseurs in dienst te combineren met een ruim netwerk aan specialisten. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd maximale kwaliteit bieden. 

Adviesbureau in Utrecht en Maastricht 

Rijnconsult is in 1978 opgericht als verzelfstandiging van de interne adviesafdeling van AKZO. Dit maakt co-creatie binnen een langdurige relatie met onze klanten voor ons vanzelfsprekend. Inmiddels zijn wij gevestigd in Utrecht en hebben wij ook met werving- en selectiebureau Rieken&Oomen een 'pied-a-terre' in Maastricht.


Onze eigen Business Reviews

Regelmatig brengen wij een Magazine uit over thema's die ons bezighouden of actueel zijn; de Rijnconsult Business Review (RBR). Klik op onderstaande titels voor veel leesplezier!

   lRBRerenontwikkelen   RBR TvNwT   rbr leiderschap  RBR lean   rbrnetwerk  rbrwendbaarheid