vacature RE

Vacature

Senior adviseur Real Estate

Is dit jouw droom opdracht?

Bijdragen aan het versneld verduurzamen van de woningvoorraad door het begeleiden van een woningcorporatie en bouwende partijen bij het tot stand komen van de ketensamenwerking.

Het ideaalproces van de programmastructuur opzetten en implementeren en de woningcorporatie begeleiden in het samenwerken binnen de keten als volwaardige partners i.p.v. opdrachtgever/opdrachtnemer.

Rijnconsult Real Estate wil graag een senior adviseur aan haar team toevoegen die energie krijgt van dit soort opdrachten en graag deel uit wil maken van (wederom!) één van de beste adviesbureaus van Nederland.

De functie

Als senior organisatieadviseur adviseer en ondersteun je woningcorporaties, bouw- en infrabedrijven, vastgoedbeheerders en ingenieursbureaus. Je biedt duurzame oplossingen op vraagstukken binnen de thema’s strategie, besturing, processen en teamontwikkeling. Doordat je de wereld van de woningcorporaties en het binnenlands bestuur goed kent ben je in staat verschillende perspectieven samen te brengen. Adviesopdrachten verwerf je zelf vanuit je netwerk en vervul je zelfstandig of met collega’s uit andere disciplines binnen het publieke domein.

Profiel

Jij voelt je thuis in een informele, ontwikkelingsgerichte organisatie. Je bent een stevige, onafhankelijke persoonlijkheid maar ook verbindend, faciliterend, en gericht op samenwerking. Je kijkt goed naar wat je collega’s en klanten nodig hebben en beschikt over uitstekende communicatie en adviesvaardigheden op directie- en bestuursniveau.

Rijnconsult

Rijnconsult Real Estate biedt je een team dat continue werkt aan vakinhoudelijke ontwikkeling, marketing en groei van de adviespraktijk. Met ervaren collega’s die graag hun kennis delen en ambitieuze junioren die slimme vragen stellen. Daarnaast krijg je ruimte je in te zetten voor verschillende netwerken, diversiteit, innovatie of recruitment van collega’s als onderdeel van jouw functioneren in jouw team.

Rijnconsult bestaat al meer dan 40 jaar en heeft inmiddels een jarenlange track record opgebouwd in sectoren als Binnenlands Bestuur, Zorg, Agri & Food, Real Estate, Onderwijs en het bedrijfsleven. Ons doel is klanten en hun diensten op de korte en langere termijn duurzaam te versterken door ze slimmer te laten (samen) werken.

Je collega adviseurs hebben allemaal een stevige theoretische achtergrond in bedrijfskunde, bestuurskunde als ingenieur of als sociaal wetenschapper, maar zijn meer van de concrete vraagstukken. Zij delen graag hun kennis en ervaring met de maatschappij via bijvoorbeeld publicaties en vervullen ook vaak bestuurs- en toezichtrollen bij maatschappelijke organisaties of in audits en visitaties.

  
Wij zijn een zelfstandige BV met een platte structuur. Een tweehoofdige directie heeft de leiding over het bedrijf. Bijzonder aan Rijnconsult is dat alle medewerkers (zowel adviseurs als ondersteuning) mede-eigenaar zijn door het bezit van certificaten. 

Interesse?

Als wij het bureau zijn dat jij zoekt, stuur ons dan je cv en motivatie. Geef daarin duidelijk aan wat jouw advieservaring is, in welke markten, op welke inhoudelijke thema’s en welke commerciële ervaring je hebt. Wanneer je cv en motivatie aansluiten bij ons profiel, maken wij graag nader kennis. In dat gesprek neem jij de ruimte om te onderzoeken of Rijnconsult bij je past en doen wij dat ook. Daarna volgen 1 of 2 sollicitatiegesprekken met collega’s op kantoor, een dag met een assessment en een persoonlijke business case, en ten slotte een arbeidsvoorwaardengesprek.
 

Reageer op deze functie 

Uitgelicht