Courtyard

Vacature

Junior adviseur Real Estate

Zin om als organisatieadviseur woningcorporaties te adviseren over de samenwerking met gemeenten, de strategie te ontwikkelen voor een waterlaborant of mee te schrijven aan een duurzaamheidsvisie? Zomaar een dwarsstraat van ons advieswerk in het team Real Estate binnen Rijnconsult. Daarnaast is het overigens mogelijk om uitstapjes te maken naar andere sectoren. Wij zoeken een nieuwe collega met een hart voor de (semi)publieke sector als versterking van ons team Real Estate; professionals met 1-4 jaar werkervaring als organisatieadviseur, intern/bestuursadviseur, projectmanager of beleidsmedewerker.

Team Real Estate bij Rijnconsult

We werken veel in teamverband, ook met collega’s van andere bureaus en zelfstandig gevestigde adviseurs. Adviseurs die bij ons komen werken kiezen bewust voor een middelgroot gerenommeerd bureau waarvan ze mede-eigenaar worden, om de liefde voor het ambacht terug te vinden, te werken aan hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en samen te werken met andere adviseurs.

Werken bij ons Real Estate team

Rijnconsult heeft een stevige focus op real estate, maar is ook actief in binnenlands bestuur, zorg, agri-food en onderwijs. Mensen die bij ons werken, vinden het leuk om ook af en toe in andere sectoren te adviseren. Op het gebied van real estate werken we ook nauw samen met adviesbureau Atrive. Naast organisatieadvies is Rijnconsult onder het label Rieken & Oomen actief op het gebied van interim-management en werving en selectie. Klanten waarderen ons advieswerk met een 8,4.

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en uitvoering van opdrachten in de real estate. Dit doe je zowel zelfstandig als samen met andere adviseurs uit ons team of ons bureau. Daarnaast werk je met je teamleden aan vakinhoudelijke ontwikkeling, marketing en groei van de adviespraktijk.

Wat vragen wij van jou?

Je bent enthousiast en gemotiveerd om samen met het team te ontwikkelen, waarbij je inhoudelijke vraagstukken afwisselt met contact met opdrachtgevers. 

Om succesvol invulling te kunnen geven aan deze functie zijn de volgende competenties belangrijk:

 • Je bent ondernemend, gedreven, hebt een stevige, originele persoonlijkheid en lef.
 • Je bent een prettige persoon om mee te werken en je blijft jezelf ontwikkelen.
 •  Je bent inhoudelijk sterk en krijgt mensen in beweging en zaken voor elkaar, ook op commercieel gebied.
 • Je hebt een academische en bij voorkeur bedrijfskundige en/of bestuurskundige opleiding afgerond.

Wat bieden wij jou?

 • Een warm welkom in ons team en een prettige samenwerking in een ambitieuze en informele professionele omgeving.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Mooie uitdagende en complexe opdrachten om daarmee bij te dragen aan vernieuwing in real estate.
 • Een aantrekkelijke wisselende functie in een werkgebied dat het hele land bestrijkt
 • Samenwerking met andere teams.
 • Een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.
 • Rijnconsult is eigendom van haar medewerkers, als je in dienst komt heb je de mogelijkheid om ook mede-eigenaar te worden en te delen in de winst.
 • Diversiteit. Bij Rijnconsult kun je jezelf zijn en jezelf blijven. Onderlinge verschillen zijn voor ons een bron van inspiratie.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk. Er heerst een informele team-sfeer. Enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook sluit je je aan bij ons team real estate. Rijnconsult is lid van de raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA). Alle medewerkers zijn mede-eigenaar van Rijnconsult. Iedereen krijgt de kans om een deel van Rijnconsult te kopen. De winst verdelen wij aan het eind van het jaar met z’n allen. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Naast de diverse opdrachtgevers bieden we je ook inspirerende collega's en uitgebreide (secundaire) arbeidsvoorwaarden met aandacht voor jouw wensen. We zijn een kennisintensieve organisatie waar leren en professionele ontwikkeling belangrijke aspecten zijn van jouw loopbaanpad bij ons. In dat kader neem je deel aan (interne) trainingen, zowel gericht op soft skills als vakinhoudelijk. Daar hoort ook bij dat je je in kunt zetten voor verschillende netwerken, diversiteit, innovatie en/of recruitment als onderdeel van jouw functioneren in onze organisatie.

Een perfecte match?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met CV te sturen. Mail deze naar henriette.vanlente@rijnconsult.nl. Als je CV en motivatie aansluiten op ons profiel maken wij graag nader kennis. In dat gesprek neem jij de ruimte om te onderzoeken of Rijnconsult bij je past en doen wij dat ook. Daarna volgen 1 à 2 sollicitatiegesprekken met collega’s op kantoor, een dag met een assessment en een persoonlijke business case, en tenslotte een arbeidsvoorwaardengesprek. Meer info nodig? Bel ons op (0) 30 298 42 50.

Ook werken bij een bedrijf waar iedereen mede-eigenaar is en maatschappelijke impact telt?

Uitgelicht