Frank Engelbart

Al ruim 25 jaar begeleid ik organisaties en adviseer ik ook bij samenwerkingsverbanden, waarbij ik altijd op zoek ga naar strategische en innovatieve oplossingen. Sinds 1998 doe ik dat bij Rijnconsult. Mijn focus ligt bij de markten agrifood en woningcorporaties/real estate en heb mij gespecialiseerd in:

- Samen-werken: in de keten, in de sector, in een regio/economisch cluster
- Toekomst: visie en strategie, innovatie, duurzaamheid

Geniet van

Ik geniet van langdurige en oprechte relaties met klanten. Klanten waar ik soms al meer dan 15 jaar mag komen. Het succes van onze klanten en de mooie producten en diensten die zij leveren.

Maar ik geniet ook als ik een goede tijd haal bij het hardlopen en mijn rol bij de businessclub van de Zevenheuvelenloop. En natuurlijk kan ik genieten van mijn vrouw en drie zonen, thuis in Beuningen, op de skies of in het mooie Toscane. Het maakt me niet uit waar, als we maar goede momenten samen mogen beleven.

Talent in

Samenwerken in ketens en (regionale clusters en) netwerken, visie- en strategieontwikkeling, (open) innovatie, project- en programmamanagement. Verbinder als “neutrale spelverdeler zonder sterallures”.