Plantion - visie strategie

Bij het formuleren van een toekomstvisie en een nieuw beleidsplan heeft Plantion zich laten begeleiden door onze adviseurs Frank Engelbart en Sera Yeramian. “De directie wilde geprikkeld worden en vroeg ons vanuit andere perspectieven naar de sierteeltsector te kijken.” Frank: “Help ons met het formuleren van het beleid voor de komende jaren, gebaseerd op een visie op de nog wat verdere toekomst. Pak die visie gedegen aan, neem er de tijd voor. En kom met een verfrissende aanpak!”

We hebben in de periode september tot en met december 2016 vier belangrijke stappen doorlopen en dat heeft geresulteerd in een gedragen plan op basis van een doorleefde visie en strategie.

In een interview in het blad Groen Licht worden de stappen toegelicht en de casus bij Plantion uiteengezet.

Download het hele artikel >> 

PLANTION WINT PRESTIGIEUZE TASPO AWARD 

Plantion heeft in Berlijn een TASPO Award gewonnen in de categorie ‘Geschäftsidee des Jahres‘ (28-10-2019). De award werd toegekend voor het Middellange termijnplan (MLTP) 2017-2020. Volgens de jury pakt Plantion op een eigentijdse manier de ‘koe bij de horens’ om een leidende positie als bloemistenklok te verwerven binnen West-Europa. 

Lees meer

 

Specialisten

Afbeelding
Frank Engelbart
Frank Engelbart