rotterdam

Asset Management

Effectieve samenwerking is key

We leven in een snel veranderende wereld waarin eisen en wensen van diverse stakeholders vragen om wendbaarheid van assets binnen onze organisaties. Soms vragen nieuwe of veranderende organisatieopgaven om andere of hogere performances van assets binnen real estate organisaties. En veelal moeten (en mogen) we samenwerken met meerdere vastgoed organisaties in de keten, bijvoorbeeld als het gaat om het beheer of onderhoud van de assets. Hoe bereiken we nu een effectieve samenwerking? 

Typische klantvragen

Effectief samenwerken

Deze nieuwe ontwikkelingen vragen om effectieve samenwerkingsverbanden, efficiƫnte dienstverlening, en wendbare, klantgerichte organisaties. Dat vraag veel van mensen die bij corporaties en organisaties werken, maar ook van de besturing en inrichting van deze organisaties. Samenwerken tussen en binnen vastgoed organisaties gaat namelijk niet vanzelf. Succesvolle samenwerking in de keten begint met helderheid over het gedeelde belang, het opbouwen van vertrouwen, het systematisch ordenen van processen en investeren in de ontwikkeling van de relatie.
 

Asset management advies voor vastgoed sector

Advies op het gebied van asset management nodig? Rijnconsult adviseert en ondersteunt woningcorporaties, bouw- en infrabedrijven, vastgoedbeheerders en ingenieursbureaus om samen te bouwen aan resultaat. Onze dienstverlening is gericht op het ontwikkelen van mensen, teams, organisaties en samenwerkingsverbanden. Met als ultieme doel de prestaties van organisaties te verbeteren op het gebied van kwaliteit, geld, tijd en duurzaamheid.

Webinar Asset Management

Resultaat

'Onze nieuwe projecten lopen niet meer uit in geld en tijd.'
'Ons assetmanagement sluit nu beter aan bij de organisatie doelstellingen.'

Uitgelicht

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?