Harry Starren nieuwe voorzitter bestuur STAK Rijnconsult

Rijnconsult heeft voormalig De Baak directeur Harry Starren per 1 juni aangesteld als Voorzitter van de Stichting Administratiekantoren Rijnconsult. Starren, momenteel werkzaam als decaan aan de Nederlandse School en daarnaast actief als trainer, docent-/dagvoorzitter, auteur & adviseur, moet zorgen voor een goede werking van het model van eigenaarschap binnen Rijnconsult. Starren volgt Lars Piqé op, die de rol tien jaar vervulde.
 
Het beleid van Rijnconsult rondom de certificaten wordt gemanaged door een speciaal proces, waarin certificaathoudersbijeenkomsten een belangrijke rol spelen. Tijdens deze bijeenkomsten komen de certificaathouders samen om gezamenlijk te beslissen over tal van beleids- en HR-matige issues, van de koers de organisatie tot de invulling van de bedrijfsvoering. De bijeenkomsten worden voorgezeten door een onafhankelijke derde persoon – de afgelopen tien jaar was dit Lars Piqé en, per begin deze maand, is dat dus Harry Starren.
 
Naast zijn rol als voorzitter, zal Starren ook fungeren als sparringpartner van de directie, bestaande uit Bas van der Velde en Diederik Hommes. Volgens Van der Velde is de keuze op Starren gevallen omdat “hij begrijpt hoe de dynamiek werkt van een adviesbureau dat uit professionals bestaat.” Daarnaast geeft hij aan: “Bovendien heeft Harry ook aangegeven graag mee te willen denken en werken aan verdere innovaties van het Rijnconsult businessmodel.” 
  
Lees het hele artikel verder op Consultancy.nl>>