Samen bouwen we aan de toekomst

Na deze uitdagende Corona periode kunnen we weer bouwen aan de toekomst. Kantoren zijn deels weer open en naast het digitale aanbod kunnen we steeds meer fysieke bijeenkomsten organiseren. Inmiddels hebben we ook ruime ervaring opgedaan met hybride werkvormen. Ons motto ‘Samen werkend maken’ blijft onveranderd, maar de invulling ontwikkelt mee met onze klanten. Veel gemeenten hebben te maken met bezuinigingen en in de zorg worden nieuwe prioriteiten gesteld. In menig organisatie zijn in de coronacrisis de beperkingen gebleken van het zelfsturingsconcept of de onrealistische span of control, leidend tot nieuwe inrichtingsvragen. Duurzaamheid wordt bij steeds meer van onze klanten vanzelfsprekend onderdeel van hun strategie.

Ook Rijnconsult bouwt aan de toekomst! Na deze uitdagende coronaperiode hebben we ons team dit jaar uitgebreid met tiental nieuwe adviseurs. Stuk voor stuk kanjers op hun vakgebied. Ook zijn we een samenwerking aangegaan met adviesbureau Atrivé om onze klanten nóg beter te bedienen op het gebied van wonen en ruimtelijke ordening. Heeft u trouwens de Rijnconsult Business Review over regionale samenwerking al gelezen? 

Tot slot hebben steeds meer mensen en organisaties in de crisis ontdekt dat ze het alleen niet redden. Ze delen onze overtuiging dat organisaties alleen nog relevant zijn als zij goed zijn in samenwerken.

Klik op onderstaande buttons om meer te weten over:


Bezuinigingen  Prioriteiten stellen  Zelfsturing 

 Inrichtingsvragen  Strategie  Samenwerken

structuur Rijnconsult

Auteur

Afbeelding
Boris Gooskens
Boris Gooskens