rotterdam

Real estate

Met ketensamenwerking als sleutel bouwen we samen aan succes

Binnen de wereld van real estate zien we verschillende samenwerkingsopgaven die uitdaging bieden. Te denken valt aan verduurzamingsvraagstukken van een woningcorporatie die om samenwerking vraagt met de gemeente en diverse aannemers. We zien dat opgaven complexer worden doordat er steeds meer partijen en partners betrokken raken en nodig zijn om doelen te bereiken. Een ding staat vast, om adequaat te kunnen reageren op deze ontwikkelingen, wordt het steeds belangrijker om samen te  werken in ketens en netwerken.

Typische klantvragen

Deze nieuwe ontwikkelingen vragen om effectieve samenwerkingsverbanden, efficiƫnte dienstverlening, en wendbare, klantgerichte organisaties. Dat vraag veel van mensen die bij corporaties en organisaties werken, maar ook van de besturing en inrichting van deze organisaties. Samenwerken tussen en binnen organisaties gaat namelijk niet vanzelf. Succesvolle samenwerking in de keten begint met helderheid over het gedeelde belang, het opbouwen van vertrouwen, het systematisch ordenen van processen en investeren in de ontwikkeling van de relatie.
 
Real estate consultancy nodig? Rijnconsult adviseert en ondersteunt woningcorporaties, bouw- en infrabedrijven, vastgoedbeheerders en ingenieursbureaus om samen te bouwen aan resultaat. Onze dienstverlening is gericht op het ontwikkelen van mensen, teams, organisaties en samenwerkingsverbanden. Met als ultieme doel de prestaties van organisaties te verbeteren op het gebied van kwaliteit, geld, tijd en duurzaamheid.

Ketensamenwerking

Asset Management

Resultaat

'Onze nieuwe projecten lopen niet meer uit in geld en tijd.'
'Ons assetmanagement sluit nu beter aan bij de organisatie doelstellingen.'

Aanbod

Referenties

Uitgelicht

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?