Rob Maréchal

Vanuit mijn achtergrond binnen HR, ondersteun en adviseer ik mensen en organisaties in ontwikkeling. Ik denk daarbij strategisch mee met diverse organisatie vraagstukken en maak deze inzichtelijk en concreet. Daarbij ik adviseer ik over het organische proces, vervul ik de rol van programmamanager, ben mede eindverantwoordelijk voor het resultaat en zet de juiste mensen in passende rollen. Naast ervaring binnen de lokale overheid en het bedrijfsleven, heb ik de laatste 10 jaar veel zorginstellingen ondersteund bij vraagstukken op het gebied van mens- en organisatie-ontwikkeling, leiderschap, commercie, zelfsturing en bedrijfsvoering.

Geniet van

Het bij elkaar brengen van mensen en ideeën en echte verandering bewerkstelligen. Ga daarbij graag het avontuur aan en wijk indien nodig af van de gebaande paden. Ik zoek zowel zakelijk als privé diepgang in mijn contacten en verbinding waarbij alles er mag zijn, bij voorkeur in combinatie met humor en ontspanning. Denk ook graag mee met ondernemende en meer commerciële vraagstukken, onder andere binnen de zorg. Tot slot geniet ik altijd weer van het ontdekken van talenten en het in hun kracht zetten van mensen.

Talent in

Ik bouw relaties op basis van integriteit en samen en ga de verbinding aan over de inhoudelijke as. Breng complexe vraagstukken in kaart en terug tot de kern en draag bij aan concrete en resultaatgerichte oplossingen. Als bruggenbouwer investeer ik in de ontwikkeling van netwerken en verbindt mensen en hun talenten en ervaringen. Naast nieuwsgierig en teamplayer ook helder in formulering en resultaatgericht.